Jump to content

draganjv

Iskreni Ĩlanovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

draganjv's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Svidja mi se pesma koju je Jonas uradio sa grupom Long Distance Calling.Da ne zna slucajno neko gde moze da se preuzme text pesme?
  2. Pa zar nije vecinu pesama na albumu brave murder day otpevao Mikael?
  3. Mislim da je akusticna verzija pesme Tango trebala da bude i jedina verzija
  4. Izgleda da im je Eddie dosadio.Ipak cudno mi je jer im se u pesmama dosta pojavljuju stvarni likovi i dogadjaji (pascendaele,montsegur...).Kazes da su samo lupili neko ime?
  5. Jeli neko provalio ko je Benjamin Breeg.Sta god da ukucam u vezi njegovog imena pjavljuju se samo reklame za njihov sigl
  6. Uspeo sam da nabavim skoro sve pesme sa clean vokalom i dance of december souls ali nikako ne mogu da nadjem NO DEVOTION , FRACTURED i WAIT OUTSIDE na internetu sam skinuo TD album ali bez ove dve predhodno navedene pesme i svuda gde sam ih nalazio nisam mogao da ih skinem.Da li neko zna neki sajt gde mogu da ih nabavim ili ih mozda ima u svojoj kolekciji ? Bio bih veoma zahvalan ako bi mi ih neko poslao.
  7. Da li pesmu My Twin i pesmu Rainroom izvodi isti pevac ?Nisam imao prilike da cujem vise pesama. Bolje zvuce kada je pevanje slicno kao u prvoj pesmi, a i bolje prenose njihovu melanholiju na onog ko ih slusa. Cuo sam da su takvi Viva Emptiness i The Great Cold Distance.Svidjaju mi se pesme kao sto su Nerve i My Twin (te sam samo imao prilike da cujem).Voleo bih da cujem ova dva albuma.Da li ih neko mozda ima i moze li da mi ih posalje posto u mom gradu ne postoji cd shop gde mogu da pronadjem bilo sta iz ovog zanra.Unapred zahvalan, jos jedan veliki fan ove grupe
  8. Pa navukao sam se.Sada moram da cujem sto vise.Nema nazad
  9. Ja sam cuo nekoliko pesma sa Iowa albuma, Duality,Wait and bleed,Vermillion i to je dovoljno da kazem da su oni jedan od mojih omiljenih bendova.Mnogi kritikuju njihov imidz,medjutim ja mislim da oni svojim maskama aludiraju na sve ljude jer svako ima svoju masku. P.S. Ima li neko nesto vise od njih da mi posalje(svakako, u zamenu za nesto sto ja imam)?
  10. Dobra grupa, uostalom ,Finci znaju kako se to radi.Voleo bih da cujem vise njihovih pesama da vidim da li su stvarno tako dobri pa pitam ima li neko nesto da mi posalje od njih (svakako u zamenu za nesto od metal-gothic-hard mp3) ili da zna neki sajt na kome mogu bezbedno da skinem njihove pesme?
  11. Cuo sam My twin i Nerve i odmah mi se dopalo to sto rade.Medjutim nigde ne mogu da nadjem neki njihov album pa sam hteo da pitam ima li neko nesto od njih da mi posalje,svakako cu se oduziti.
  12. Ako neko ima nesto od RHCP a slusa rock&metal neka se javi [email protected] RHCP su svakako najpopularniji srpski rok bend
  13. ako neko ima nesto od Within temtation neka se javi [email protected]
  14. Definitivno moja omiljena grupa.Imam dosta njihovih pesama i moram da kazem da zvuce fantasticno.Ipak ima pesama koje nisam imao priike da cujem kao sto su Dark secret love ,Borelius,Oceans of wine.Molio bih nekoga ko ima te pesme da mi posalje na e-mail ili postom. Takodje zeleo bih da pitam da li neko slucajno ima pesme sa albuma Dark light kao sto su Poison heart,The Cage ili Venus in our blood? [email protected]
×
×
  • Create New...