Jump to content

Srba Luster

Iskreni članovi
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About Srba Luster

  • Birthday 02/28/1921

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.terminuswest.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Metalna Propast

Recent Profile Visitors

945 profile views

Srba Luster's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. Pesma je bzvz, hiljadu puta prezvakana zvaka, ali ima par finih momenata.
  2. Naravno da je jadan kad u spotu veze vranu, i ubije coveka koji se ne mrda. Dio je mnooogoggogo smesan.
  3. Dio je u stvari tigar iz Sibira, i u pesmi Holy Diver peva o sebi!!! Zato niko i ne zna kad je rodjen, jer je on sin pustinje, metala i buke i brzine!! Bend Bombarder je nastao tako sto je Dio oborio nemacki avion koristeci svoj laserski zamah i glas zvezdane prasine dok je Sabbath izvodio Die Young, dosao je Heaven and Hell, i reko: Dio, jbt, koliko si mator!?!?!?!?
  4. HAHAHAHAHAH!!! Znaci, ovaj IC666 najlik Foruma!! Heheheheh!!! Ko uima DVD, da li hoce da ga proda, etc?
  5. Prepoznali ste gresku... Pa vi stvarno volite Maiden.
  6. Steve ce da pravi muziku D - C - E i kad bude imao trocifren broj godina, samo a bi i dalje tercirao. Cekam album, pa cu da kazem nesto smartnije.
  7. Muah, ima mnooogggo boljih Maiden balada od WL.
  8. Real Life solo - Wulckdroff
  9. Lordi? Smesni su, txt - ovi su im mnoogoo tupavi... "Mozes li da volis cudoviste, razumes li lepotu zveri..." "Djavo j gubitnik, ja sam njegov j.bac." UZas!! ALi, opet -
  10. Hm, znam da mozes glavu bass - a da nakacis na neki ormar, tacnije da naslonis, pa da drndas onda... Kao se bolje cuje... Moj savet ti je - bilo kakvo pojacalo, bilo kakvo. Ako hoces da ti vezba, bilo koja, bude valjana, pusti prstoredne manijake koji bi da brljaju kao da to valja raditi na bass - u. Ne, ton, ton i samo ton. Lako ces da nabudzis sve kad je ton kako valja, na suvo samo mozes da prangijas poput sarage. To je neki moj opinion, pojacalo, pa makar i u kucnoj radinosti budzevina, je bolje nego klang - klang - aha - cuje se, smanji muziku, aaa!!!!
  11. Najbolji vokal je Misa Pantera Pegula iz benda Wulckdroff!!!
  12. Novi Maiden album? Mda... Bice nesto poput losijeg SSoSS.
  13. Smesno je kad peder peva "Breaking the Law".... Heheheh.... Bez uvrede, ali i spot je smesan. Spot za Painkiller je isto smesan. Ali ja volim Judas, imaju dobre stvari.
  14. A i Gers je svirao sa Dickijem u solo albumima. Tako da.... 'Bes ih sve. Vazno je da mi volimo Metal!! (SAd odoh da se smejem sam sebi)
  15. Jadnick Gers sucks. Covek se mnogo pali, i kretenise po bini. A i slabiji je od Prasenceta i Adriana. Tako da.... Ne bi bilo lose da ga izbace. Ne mogu da duvam, ne volim gandzu, solomanijakalni. Pesma? Hm... The Rime Of the Anc. Mar.
×
×
  • Create New...