Jump to content

alek(sa)

Iskreni članovi
  • Posts

    205
  • Joined

  • Last visited

About alek(sa)

  • Birthday 01/30/1984

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

alek(sa)'s Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. autotune i ne moš' omašiš inače ja volim house, neretko idem po clubbing žurkama a onda se popnem na binu. nisam troo i koga zabole za to go Dule!
  2. Vuče pošto sam pitao momčiće iz organizacije da mi jave detaljno za opremu šta ima, a dobio odgovor koji sam sam mogao da lupim i pogodim: bas pojacalo fender jedno gitarsko roland drugo randal sonor bubanj sva pojacala su 100W pola kombo pola lampas ...prosvetli me, "pola kombo pola lampas" je verovatno kombo sa lampom u predpojačalu? Kakva su im ta pojačala majke ti pošto sam čuo da si izvisio za kutiju @Laza: nikad neću prežaliti što ne videh Draconic sa laptopom
  3. To mi reci Vuče! Još da radi do kasno i nema bolje
  4. Yup, posle 100 god opet zajedno na bini
  5. Pozdrav svima. Nažalost ponovo smo u neradoj situaciji da tražimo gitaristu. Buca ima druge planove i uskoro se prijateljski razilazimo sa njim. Ako ima zainteresovanih gitarista neka se jave za eventualni razgovor. Hvala!
  6. Odličan!! Napokon prucureo i nije razočarao. Predrkan, malo više komerc od Ill Of Modern Man, nema više pig squil-ova al nije da fale nešto preterano. Sve u svemu nastavljaju u dobrom pravcu
  7. Super cert, očekivao sam manje ljudi ali ispalo baš oke. Bend je extra stvarno i kao likovi su skroz super i opušteni po pitanju svega. Čini mi se da su se baš lepo proveli u Beogradu. Ovo što kaže Laza je 100% istina, ja kada sam prvi put čuo bend bio sam u fazonu "ovo je In Flames melodika i svirka u najavi". Ko voli melo death sa puno solaža, terci i harmonije nema šta da mu se ne svidi i u ovom bendu. I baš je čudo što ga hc likovi baš gotive a od metalaca ni traga ni glasa, očigledno u Srbiji i dalje preovladavaju gadni stereotipi. Muzika je muzika, jebeš fazon...a i fazon im je poprilično neutralan.
×
×
  • Create New...