Jump to content

Frizzle Fry

Iskreni članovi
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Frizzle Fry

  1.  

    Summer Time Festival!!!! U Sava Centru..3,4 i 6og jula.

     

    Treceg sviraju : Kenny Garrett Quartet

     

    Chetvrtog Balanescu Quartet

     

    I shestog Chick Corea & Gary Burton!!!

     

    ne znam tachno koliko je upad ako neko ima tu informaciju neka je obelodani..

  2. Jazz je super muzika, bliži je umetnosti nego i jedan drugi pravac sem možda klasike

     

    pa pazi..jazz se sada vec uchi u okviru istorije muzike 20-og veka..a i smatra se da je njegova pojava dosta uticala na daljni razvoj KLASICHNE muzike...mada.. i on sam je proshao dosta faza u svom razvoju kao i klasichna mjuza...samo shto je jazz brze evoluirao.. uh shta sam ja sad nalupetalaaaa!!!! ahahahaha!!! uh..uchim sad o tome pa sam odlijepila.. :):mrtav:

  3. zar niko nema mishljenje o svirci..?? uh...brateeee meni nije bilo dobro posle svega onoga..znachi dzzzzzzzzzz doooooooooooom dzzzzzzzzzz dooooooooooooom aaaaaaaaaaa!!!! fenomenalnooooooo!!!! kad ce sledeca, kad ce sledeca???? :D

  4. tih kako sam se sad smorila!!! ne mogu da verujem!!! znam da se o ovome govori vec duze vreme ali nisam verovala da ce se zapravo ostvariti... DodZaVola!!!!! ko ce sad da vrishti LooK at the SKYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! awrawrawrawrawrawrawrawraaaaawwwwwrrrr!!!!!!

    :sad:

  5. pa ne znam..mislim nije sigurno Daniel govorio Johanu kako treba da svira bubnjeve ali ne treba ni biti pesimistichan po pitanju novog bubnjara..kog god da izaberu Johan je istripovao da ce mu pomagati da se ubaci u PoS fazon a i kapiram da ce biti unesheno josh noviteta shto mozda i nije loshe..ionako su vec krenuli tim putem..

×
×
  • Create New...