Jump to content

Frizzle Fry

Iskreni članovi
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Frizzle Fry

  1. ....and a free one...jel bio neko na koncertu The Thing-a? maaaajkooo miNla.... ...kaze na flajeru..."najtvrdja ritam sekcija Norveshke"...znachi kakav mjetal kakvi bakrachi..
  2. aham...ql...pa opushteno...neka ovo bude inache obaveshtenje ako nekome treba ionako sam zaduzena za shirenje vjesti..hihi... chirZ!
  3. hmmmmm...otvoren je novi studio kod arene/zgrade b92..to je dve-tri stanice od centra... mogu da ti dam broj vlasnika preko pp-a ako hocesh... a shta svirate?
  4. ima neko rapidshare link za novi electric wizard?
  5. mmmmmmmmmm brate,taj chovek je CAR!!! haha potpuni raspad!
  6. haha!! inache...bone thugs and harmony.....hmmmm...? mishljenja...? po mom-->ne-pre-JBivi!!!!!!!
  7. pa dobro...bile su one zle 202kine svirke (ako se tako mogu nazvati )pre toga....hahahha....ali ova je bila definitivno za pamcenje.... HC!!
  8. AAAAAAAAAAAAAA ne verujem ne verujem!!! upravo mi je nemanja pustio neki vash snimak fazon iz Fiolozofa od pre zilion godina sa Jekijem i Leshom!!haha kakav trip!! ali potpuna boles'!! sjajno sjajno!! i tad ste bili hehehehehe
  9. O dovraga....ali BUKVALNO do VRAGA!!! :) inache...jel neko slushao Tripolis Tribe od vas hopera ovde..hehe????????
  10. Summer Time Festival!!!! U Sava Centru..3,4 i 6og jula. Treceg sviraju : Kenny Garrett Quartet Chetvrtog Balanescu Quartet I shestog Chick Corea & Gary Burton!!! ne znam tachno koliko je upad ako neko ima tu informaciju neka je obelodani..
  11. pa pazi..jazz se sada vec uchi u okviru istorije muzike 20-og veka..a i smatra se da je njegova pojava dosta uticala na daljni razvoj KLASICHNE muzike...mada.. i on sam je proshao dosta faza u svom razvoju kao i klasichna mjuza...samo shto je jazz brze evoluirao.. uh shta sam ja sad nalupetalaaaa!!!! ahahahaha!!! uh..uchim sad o tome pa sam odlijepila..
  12. uh..it is now official..i'll never smoke that shit again..
  13. 2007 05 Sep Belgrade SERBIA TBA
  14. e a ko je organizator koncerta??
  15. zar niko nema mishljenje o svirci..?? uh...brateeee meni nije bilo dobro posle svega onoga..znachi dzzzzzzzzzz doooooooooooom dzzzzzzzzzz dooooooooooooom aaaaaaaaaaa!!!! fenomenalnooooooo!!!! kad ce sledeca, kad ce sledeca????
  16. 65 days of static-Destruction of small ideas Meshuggah-Chaosphere Tool-Lateralus Sikth-Death Of A Dead Day Explotions in the sky- The earth is not a cold dead place
  17. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! joooooooooooooooj!!!!!!!! brateeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
  18. pa taj fazon.. al kao shto rekoh,nisam ochekivala da su ti trachevi istiniti...jbg...
  19. tih kako sam se sad smorila!!! ne mogu da verujem!!! znam da se o ovome govori vec duze vreme ali nisam verovala da ce se zapravo ostvariti... DodZaVola!!!!! ko ce sad da vrishti LooK at the SKYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! awrawrawrawrawrawrawrawraaaaawwwwwrrrr!!!!!!
  20. pa ne znam..mislim nije sigurno Daniel govorio Johanu kako treba da svira bubnjeve ali ne treba ni biti pesimistichan po pitanju novog bubnjara..kog god da izaberu Johan je istripovao da ce mu pomagati da se ubaci u PoS fazon a i kapiram da ce biti unesheno josh noviteta shto mozda i nije loshe..ionako su vec krenuli tim putem..
×
×
  • Create New...