Jump to content

Goblin Fanatic

Iskreni članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goblin Fanatic

  1. Sada zelim da zavrsim Markeovih "Sto godina samoce". Prekrasna knjiga. Ne znam da li vam taj pridev nesto docarava,ali nije super, kul, fenomenalna, vec jednostavno prekrasna... Nazalos', kupljena je pre mnoooogo godina, malo je u stanju raspadanja, pa sam otkrila da mi fali 15 str. A bas sam pri kraju!
  2. Imam oba albuma vec duze vremena, znam sve tekstove napamet (dobro, one koje ne znam uvek mogu pratiti sa papira)... Totalni su haos!! Definitivno fenomenalni i neponovljivi!!!!!!!!! Fantasticni!!! Posto ih slusam vec izvesno vreme, malo sam se zasitila, ali se i dalje odusevim svaki put kada ih cujem.
  3. Pre 3 dana sam procitala "Male bogove" Terija Praceta, a pre 2 dana sam zavrsila i "Crveni sator" . Ne mogu da se setim kako se zove pisac ( zena). Tako imam periode kada citam kao luda. Uzivam u citanju. Nekad se zabijem u sobu i preblejim ceo dan uz dobru knjigu. Sada sam sebi, posle ove 2 stavila zabranu na dalja iscitavanja - MORA DA SE UCI!!!!!!!!!!!!!!!!! Dakle, ovih dana: naucno stivo!
  4. Od njih preslusah samo Mandrake ili kako god, koji mi nije mnogo prijao, jer sam u isto vreme posvecenicki slusala Shadow Gallery i S.Arcticu... Mozda bi mi neki drugi album vise prijao... Cula sam ja ranije par pesmica od njih koje su mi se bas dopale, ali albumi na kojima su one jos cekaju na red.
×
×
  • Create New...