Jump to content

Zlobog

Iskreni članovi
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Zlobog's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Zlobog

    Odium Inc.

    Pozdrav svima!!!! U vezi DVD multimedia!!! S obzirom da je bio koncert na EXiT- u i u Zrenjaninu, sacekali smo malo da obogatimo video snimcima DVD, uz to, uradili smo bolju post produkciju novog demoa pa zato malo kasnimo!!! Najkasnije do srede, tj. prekosutra shaljemo sve diskove!!! izvinjavamo se zbog kashnjenja, ali obecavam da je ovako DVD mnogo zanimljiviji!!! Pozdrav!!! _______________________________ Hvala svim ljudima koji su prisustvovali na koncertu u Zrenjaninu!!! Velika nam je cast da je nashu svirku posetilo 300 ljudi!!!!!! Hvala vam najvishe!!! Pozdrav ekipi iz Kovacice!!!!!
  2. Zlobog

    Odium Inc.

    Pozdrav!!! E ovako...za pokretanje tog autorun- a potrebne su odredjene pervormanse shto se tiche moci racunara!! Ako je to u pitanju, mozesh sve fajlove pokrenuti iz explorera ili total comandera!!! Mozesh takodje ceo DVD prekopirati na hard disk, jer ce hard mnogo brze chitati od DVD rom- a!!! E sad, sasvim je moguce da DVD nije dobro narezan, i u tom sluchaju poshalji mi svoju poshtansku adresu pa cemo ti poslati drugi!!! Sve najbolje i hvala ti za poziv, uskoro cemo svirati u Beogradu!!!
  3. Zlobog

    Odium Inc.

    Najava za svirku!!! Zrenjanin 11.08.2007. Kulturni centar zrenjanina ZROK FESTIVAL Nastupa: - Odium Inc.- melodic Death metal/ Zrenjanin !!!!ULAZ SLOBODAN!!!! Vidimo se!!! p.s. na svirci ce biti dostupan DVD materijal koji ce se deliti I majice po ceni od 400 dinara!!! POZDRAV SVIMA!!!!!
  4. Zlobog

    Odium Inc.

    Pozdrav matori!!!!!!!!!!! Jao jebiga izvini u frci sam duze vreme... a i nemam net mesecima pa se shtekam kod druga!!! Kako ste vi? Ajde poslacu ti nov DVD odiuma koji sadrzi, izmedjuostalog, nov demo snimljen u studiu i spot za jednu pesmu!@!! Uradio sam recenziju za Nocturne, samo nisam znao da ste ime izmenili!!! Pozdravi ekipu!!! Pozdrav i sve najbolje!!!
  5. Zlobog

    Odium Inc.

    Pozdrav svima!!! Od nedavno je dostupan nov materijal pod nazivom Multimedia DVD Promo 2007 koji u sebi sadrzi: Prvi STUDIJSKI demo zapis, nedavno snimljen (proslog meseca), sa 2 starije (Odium i Blessed in Hypocrisy) i jednom novijom (Oblivion) pesmom, 5 live (audio) pesama sa koncerta u SKC- u u Beogradu, fotografije sa svih koncerata, tekstove pesama, biografiju benda, 5 live (video) pesama sa dva koncerta (nekoliko pesama sa koncerta u Zrenjaninu 2006. a nekoliko sa koncerta na Exit festivalu 2007. u Novom Sadu), i na kraju... nalazi se jedan specijal na pomenutom DVD- u.. a to je MONTIRAN VIDEO SPOT ZA PESMU ODIUM!!!!! Pozivamo sve zainteresovane za ovaj DVD, da se jave i ostave postansku adresu kako bi im u najkracem roku BESPLATNO isti poslali!!! Najbrzi ce uspeti da dobiju booklet, koji je inace limitiran!!!! Hvala svima na podrsci! Adrese mozete ostaviti i na [email protected]
  6. Zlobog

    Odium Inc.

    Hvala na podrsci i iskrenim zeljama!!!!Vidimo se na nekom od narednih desavanja!!! Pozdrav od ekipe!!!!
  7. Zlobog

    Odium Inc.

    POZDRAV!!!!! Odlicno sto si pitao , ovako ce biti: 03.02.2007. Novi Sad NS- Raiders (EX- Dvoriste) Nastupaju: - Anguish Sublime - Odium Inc. + jos 2- 3 benda jos ne znam koji ce biti Zatim Odium Inc. ce nastupati oko 15.02. u Somboru, i naravno nastupace u okviru takmicenja za Wacken festival, ali jos se ne znaju termini za to!!! U svakom slucaju objavicemo tacne informacije blagovremeno!!! Hvala na podrsci i interesovanju, vidimo se !!!
  8. Zlobog

    Odium Inc.

    Bice uskoro nastup Odium Inc. samo jos nista konkretno za objaviti, naravno postavicemo informacije cim budemo nesto organizovali!!! Veoma brzo bice aktiviran nas oficijalni sajt gde ce biti postavljene sve informacije koje se ticu benda kao i semplovi demo, live i video numera, koje cete moci preuzeti!!!
  9. Zlobog

    Odium Inc.

    Hvala svima na podrsci u nase ime!!!! Vidimo se sledeci put!!!
  10. Zlobog

    Odium Inc.

    18. 11. 2006. 21h Zrenjanin Amfiteatar Kulturnog centra Nastupaju: AMON DIN ODIUM INC. Cena ulaza: 100 dinara.
  11. Zlobog

    Odium Inc.

    Hitno potreban gitarista radi realizacije ozbiljnog Black metal projekta, pod radnim nazivom ANGBAND (Carstvo mracnog Valara- Morgota)!! Postojace rezeci, growl, kao i zenski clean vokali, klavijatura koja ce dominirati, bas gitara... ...sve u svemu kvalitetan melodic black metal sa mnogo razlicitih deonica.. u stilu Summoning, Avatar (Belgijski)... Textovi bi bili odpevani najvise na "Crnom jeziku Mordora (Lugburz)" kao i na vilin-jeziku (sto se tice zenskih vokala), a ideologija bi bila zasnovana iskljucivo na korenima Silmarila, Starijim danima, Valinoru, kao i nekim temama iz Gospodara Prstenova!! Od potencijalnog gitariste bi se zahtevala ritam gitara u zvuku koji bi strujao ( npr. Immortal na albumu Battles in the North), poneko soliranje, i naravno Clean deonice, moze i neki akusticni deo... Ljubitelji Melodic Black metala, kao i Tolkinovog sveta...javite se!!!! Info: 064/24-85-871 Nenad
  12. NAJJACA PODRSKA VUKOVIMA IZ ZRENJANINA!!!!!!!!! UZ VAS SMO... DO GROBA!!!
  13. Zlobog

    Odium Inc.

    Slava!!! Najpre cu vam se svima zahvaliti na, zaista ogromnoj podrsci!!! Kao menadzer i PR benda Odium Inc. javljam se zvanicno da odgovorim na sva vasa pitanja, interesovanja, kao i zelje da dobijete nas promo CD!!!! Odium Inc. trenutno stagnira sa Live nastupima jer je utoku snimanje novih pesama ( od kojih se jedna zove Oblivion ), takodje veoma smo angazovani na snimanju promo spota koji ce vam naravno biti dostupan!!!! Iz vasih reakcija, uvidjam da postoji interesovanje za nase majice...bice ih veoma skoro, naravno bice malo drugacije nego one koje ste videli, ali nista manje zanimljive!!! Uvidjamo vase sugestije i dobronamerne kritike, stoga i ocekujem da ih stalno upucujete!!! Zelim se i javno zahvaliti bendovima : Raw Gore, Nekropolis, Korozy, Svartgren, a narocito Wolf's Hunger ( PODRSKA VUKOVIMA )...kao i Frubiju (Legacy Promotion ), Ani (Nocturne Zine ), Milanu ( Awaken ), Darkmenu ( Santos RTV),Lazi GNR, ARS Grafika- ci, Muzickom studiju KPTM...i mnogim drugim!!!!!! Kontakt za bilo kakva pitanja 064/24-85-871 HVALA SVIMA JOS JEDNOM!!!!! NENAD SLADOJEVIC
×
×
  • Create New...