Jump to content

IC666

Iskreni članovi
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IC666

  1. Neka svi pricaju sta god zele,ali meni je Black Sheep najaca stvar!Ima mnogo dobar energican pocetak i stim gitare.....bukvalno face meltter...I those dudes!
  2. Kako se neki razumeju...
  3. Naravno da postoje! Mitovi i legende o postojanju vestica su u stvari cinjenice! Posoje pisani dokazi o postojanju i vradzibana i naravno postoje spells koje se mogu ostvariti(iskreno pricam iz iskustva)! Jedina stvar sto za cast spelova odredjeni uslovi moraju biti ispunjeni!
  4. Slazem se najbolji pretrazivac
  5. lepo u navedeno textu pise HEAVY metal band i ne znam sta Hammerfall trazi u power i progresiv forumu?Mozda su bili ranije power ali presli su na Heavy tako da sam ja dolicno tome otvorio Hammerfall u Heavy Metal Forumu! See Ya There
  6. ma znam nego hocu i ja
  7. Vidi se ima covek dobre sajtove lol
  8. da li ce nasi Obrenovacki prijatelji svirati za zatvaranje sezone u kuglasu 29.jula???
  9. definitivno Piece of Mind-Gvozdena Deva
  10. IC666

    ManOwaR

    Pa ne volim toliko nakurcene amere!
  11. Ma Dio pfh,mnogo je bolji Bruce i na koncertima Bruce se ne spusta pedersku u Cis vec Peva u Dis-u i dere i jebava grlo ali zato je i legenda!
  12. IC666

    Benedictum

    Brate da li ti imas oci??????? Pa i da nisi izbirliv ali pogledaj to...... Ne znam kuda ide ovaj svet!!!
  13. Najinteresantnija stav u vezi tog coveka je njegovo grlo!Cudo prirode!2 reda glasnih zica! Kako mi zao sto nisam bio na njegovom koncertu u Bg-u! Meni to ortakinja trlja u nos kaze bilo je super!
  14. Definitivno Iron Maiden-Piece of Mind
  15. Pa i ja se nadam da im nece biti posledinji...Ali price su da im je ovo poslednji studijski,jos jedna LIVE verzija albuma,1 turneja i penzija! Ja mogu samo da se nadam da nece u penzuju...Mozda se Adrian Smith vrati u Psyho Motel...sve je moguce!
  16. Iako sam musko ja bih se kresnuo sa Brucom,udao bi se za Harrisa,ozenio bih MC'Brain-a,popusio Murray,Smith-a sve ovo ukombinovano a 6-og clana(mrzim ga ostace ne imenovan)bih ubio!!!! To ne znaci da sam gay,to samo znaci da sam pola svog jebenog zivota posvetio maiden-ima i oni su mi ogromna uteha,i spas u zivotu! A svi koji mrze i ne vole Gvozdenu Devu mogu da mi popuse!!! Zivotom branim ovaj bend!!
  17. IC666

    ManOwaR

    Manowar=Man Of War=Raw american power!!! Super kombinacija!! Samo da nisu is SAD-a,mnogo vise bi ih voleo!!!Zamislite ONI dodju u BG!??!?!?! Ludnica,mnogo fanova,mnogo devojaka ,umro bi samo da vidim misice pevaca LoL
  18. nisam taj izraz mislio kao da menjaju vrstu metal muzike,vec kao dugo i zeljno ocekivani come-back!!!Vracaju se u velikom stilu i gaze sve ostale heavy metal sastave!
  19. Sigurno ce biti jedan studijski album i jedan live!Moraju nesto kinte da zarade,pa makara i to samo sa 2 albuma!U savako slucaju pregazice heavy metal scenu! Nared Maideni u napad
  20. tokom svoje karijere Harris se napisao dosta...Medjutim to ne znaci da ce ovaj album biti sranje!Covek u sebi ima mnogo iskusta i energije!!Sigurno ce nas iznenaditi!Naravno culi ste i videli Bruce solo karijejru i kakve teztove takodje on pise!!!Nema nikakve raspave da li ce album biti dobar jer kakvi god da su textovi bice super!!Bitno je da je tu ekipa ali me samo nervira 3 gitara!Po meni je nepotrebna!!!STA VI MISLITE Ma pregazice oni sve I LOVE THEM!!!!
  21. Ljudi da se ne lazemo Bruce je bio najbolji vokal,dok sa godinama i dranjem na koncertima nije izgubio glas.Nije koristio zezealice kao Dio na koncertima,morao je,zeleo je da urla i pravio je fenomenalnu atmosferu!
×
×
  • Create New...