Jump to content

Radivoj

Iskreni članovi
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Radivoj

  1. Radivoj

    Flush

    eh sreco moja...lepo je to da sakupljash diskove i da ih preslusavas...mozda ce i biti nesto od tebe...kad budes preslusala 1100 diskova...kao vecina nas ovde!
  2. Radivoj

    Flush

    Cek. cek a ti si mi pa neki poznavalac muzike sa 15 godina! XA-XA!!! Ma ti se razumesh u muziku ko Marica u krivi!
  3. Radivoj

    Flush

    Aman zenska glavo, ne radi se o zvuku '80-tih nego o kvalitetu vishe pomenutog (koji je btw za danashnjicu sranje)! Zashto bi pored svih novih izuma za "ulepshavanje" zvuka tezili ka krsh produkciji '80-tih samo da bi postigli oldschool efekat? Btw jebite se..Block out ima najbolju i najprofesionalniju produkciju u ovoj zemlji pa vi vidite sta cete!!
  4. Ubitju te, zaklatju te, otpashtje ti glava!!! Nego, aj se pridrzavamo teme... jel si slushao Arckanum? ako nisi, prochitajprvi post na ovoj temi pa odslushaj
  5. na svu sretju njen brachni drug je sav "tako opasan i muzevan" da tje nam svima polomiti pizdu
  6. Radivoj

    Slayer

    Koji ti je qratz, nemoj da dirash devojchitzu...pusti je da miru vezba mrki pogled pred ogledalom..
  7. blago tebi ti mozes toliko da trchish... Pljuge chine svoje..a tek alkohol Mogla sam i ja nekada davno, ali sada bi riknula posle 200m sad jedino treniram bacanje pogleda u vis a i ako mi treba da predjem neku kilometrazu...tu su kola..xexe
  8. evo pozajmitju ti ja mog kutjnog ljubimca... biraj..puz il kornjacha?? Mozda i nabijesh neku kondiciju pored njih
  9. uuuuuuuuuuuuuuu....evo idem da plachem, da se sechem, i da slusham DOOM!
  10. Inache shta? Da netjesh mozda da probodesh moje zlo, poraslo puzavicama tame srce svojim Golden Sword of steel??? Sucker!!!!
  11. Radivoj

    Flush

    Bilo bi super kada bi se u Srbiju uvezla neka "mudo" mashina za efekte glasa, tako bi mozda Flushov "domination" i lichio na Phila
  12. Mislim da je najbolje da se prebaci na djubrishte...
  13. I ja bih ga povratila... Ali bi ga pre toga...oUvaj... ...a da...pomazila motornom testerom (ukljucenom), propustila kroz mashinu za mlevenje mesa (2x kao u mesarama, da bude sitno) i preformatirala u kafanske tjevape PRIJATNO!
  14. ? -Bolje da se kikotju nego da piju sirtje i da uzvikuju "Ti si moj Satana!" mada... kad bolje razmislim...bas pali "ja sam tvoja kraljica cokoladeeee...aaah" xexe... Ne znam, Krmence...sta tebe vise pali?
×
×
  • Create New...