Jump to content

Jelles

Iskreni članovi
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Jelles last won the day on March 26 2010

Jelles had the most liked content!

About Jelles

  • Birthday 12/09/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    II liga, Zapad

Profile Fields

  • Gender
    Male

Jelles's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

12

Reputation

  1. Jesu Straight Jackin svirali uopste? Po rasporedu su trebali prvi da sviraju....al su prvi bili neki drugi (filti...) , potom su se e-play sat vremena spremali za svirku... Prvi dan je bio odličan...!
  2. Zna li neko kako se stiže do žito mlina, mislim koji prevoz i to... ? i da li će cena karte ostati ista i na dan festa (tj. petak) ?
  3. Ma bolje, samo bih se nervirao bezveze u kvalifikacijama... Realno Zvezda sa ovakvom igorom nema šta da traži ni u kvalif. ni u LŠ...
  4. Gledao sam ih u KG, bilo je do jaja... isto su svirali prokleije, a 'Andrej' je bio vrhunac večeri... u jednom trenutku Nikoli je pukla žica, dok je on to menjao ostali su džemovali i onda je Mita počeo da peva 'vrlo komplikovan text': "Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja, Ti si taj što pravi sranja..." kao što je već neko rekao ovde.
  5. slažem se... Zanemaruje se priča, film je pričanje priče kroz pokretne slike... Ajde da se složim ,što se tiče tih tehničkih detalja, kamera, produkcija i to, treba uzeti u obzir da je to generalo boljka naših filmova, jer se radi sa malim budžetima... Ako novi 'mejnstrim' domaći filmovi imaju male budžete, sa koliko tek malo para raspolaže ovaj film. Što dalje utiče i na izbor glumaca... lakše im je okupiti grupu entuzijasta nego da uzmu najpoznatije glumce koji pitanje je dal bi u opšte snimali ovakve scene... Ja se ne sećam dal sam ikada gledao nešto ovako, film koji je objedinio toliko problema u društvu i takve scene seksa (ne računam porniće koje gledam naravno ) i nasilja... Mislim da je reditelj hteo da ispriča te probleme i da otvori te tabu teme. Počevši od problema koje imaju mladi umetnici (reditelji i glumci), preko korumpirane i nakaradne policije(vlasti), siromaštvo i dokle je čovek spreman da ide zbog para, probleme konzervativnog društva, problem aids-a, narkomanija, ljudska prava (lezbo & gay), do ozbiljnih posledica rata i ljudi koji uživaju u nasilju i spremni su za to dobro da plate... Banda okuplja, onako odpadnike, autsajdere našeg društva, koji su bez para a suočavju se sa ovim problemima i raznim lošim ljudskim 'sudbinama'... Meni je film dobar, zanimljiva je priča... Neki možda nisu došli do suštine filma jer su glumci ne ubedljivi a oni su ti koji nose priču filma. Ja nemam neke zamerke na postavu... i podrška za film!
  6. ^ :haha: Julia Putišenko XD
  7. Jelles

    Pornići

    jebeš anti-emo propagandu http://www.youjizz.com/videos/emo-amateur-couple-197015.html kak'a sisa...
  8. jel bila možda premijera neke nove pesme? ne mislim na one "Zadrži svoj dah" i "Nikada ti neću više otkriti ni jednu tajnu...ili kako već ", nego neka još novija
  9. u LR je zadnji put bilo 600din čini mi se, a u DOB je 800... ne bi trebalo više od 600 sad...
  10. http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3283&Itemid=87
  11. Možda zato što partizan ne može drugačije da se približi zvezdi na tabeli
  12. Ja sam čuo da je Metalac - Zvezda prodana utakmica... Činjenica je da je metalac u sprezi sa Partizanom u neku ruku, pa eto teoretičari zavere neka puste mašti na volju :)
  13. jedna "vatrena lija" http://www.facebook.com/group.php?gid=149190374016#!/photo_search.php?oid=149190374016&view=all
×
×
  • Create New...