Jump to content

Lvcifer's friend

Iskreni članovi
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lvcifer's friend

  1. Kao prvo, nisu mi uzori.. Slusam ih, ali ih ne ukivam u zvezde.. A ti si prvi poceo skretanjem paznje na "W", a tacno znam na sta si mislio kad si to uradio.. Pa, eto, malo samo da ti skrenem paznju na neke fakte, pre nego sto pocnes da ismevas nekog zbog necega.. I da, nisi ni znao da sam na YUM-u kad si to postovao...
  2. Ti ne znas da citas?! Vidis da sam napisao da sam prvo pokusao sa Svarog, ali je bilo registrovano... A i Poljaci su Sloveni, pa mi je svejedno. Zar je bitno sto stoji pored 666?! I May Result, The stone... mesalju slovenstinu sa satanizmom...a mene, iskreno, zabole kurac i za jedno i za drugo, meni je najbitnije da sam otvorio nalog. Idi gledaj u Sunce ili tako nesto...
  3. Zato sto bi se opet nasao neko ko to ne bi razumeo... btw "Svarog" je vec bio registrovan na YT, pa sam izabrao drugu verziju imena, a posto je i to postojalo, dodao sam 666.. Kome nije jasno..nek' se nosi u kurac.
  4. E, ovako..ja sam taj uploader..a posto vidim da naglasavas to "W" procitaj ovo: My link "(Russies: Сварог, Pools: Swaróg, Sorbies: Schwayxtix)"
  5. Ma, da su promenili naziv, pa daleko im lepa kuca...A i ne ide naziv Darkthrone uz pankericu
  6. A da ne govorimo o tome kako ima jadne i smesne glasovne mogucnosti kad se trudi da peva u tom nekom novom, ne usudjujem se reci Real metal..fazonu.
  7. 'Ajde nek' se jos poseru na stare fanove i nek' im kazu da su budale zato sto su ih ranije slusali...
  8. Vidis..od vas covek moze nesto i da nauci. Ma, to ti je...Lord of metal..nema sta.
  9. Ma, jok..vec zato sto volim pitu sa krompirom.
  10. Ja sam metalac, a ne blacker. Ako cemo iskreno, vise volim Death nego Black metal. Nisam hteo da dokazujem koje veci metalac, jer me za to apsolutno zabole. Rekao sam to jer je pricao o necemu o cemu nema pojma. On zna otkad metal i BM za mene pocinju i otkad ja to slusam..I know who I am.
  11. Ne pricaj o onome sto ne znas. Cenim i volim Venom, a metal slusam od seste godine (sad imam 22). Ne znam za tebe, ali ja sam znao za Bombarder, Venom, Sodom, Testament, Bathory itd. jos s poslaskom u prvi osnovne, zahvaljujuci starijem bratu od strica. Jedno su pioniri i oni koji su uticali na razvoj BM-a, a drugo je kad se neko gotovo iz korena promeni. U redu, skontao sam..Moze ovako: za tebe i momke iz DT to je Kvlt, za mene je to izdaja BM-a?!
  12. Darkthrone je, po meni, sam sebe sahranio skrenuvsi sa pravca... Neke stvari ne treba menjati, bar ne tako drasticno i ne u tom smeru. Kao sto je Toma Nikolic do juce pevao jednu pesmu, a sad drugu..tako gledam i na njih. Odrekli su se Black metala i svega sto uz BM ide. Da su se tek pojavili s tim novijim albumima onda OK...Slusam ja svasta, pa i punk. Ali izdaja je izdaja. Posle kultnih albuma..svirati neki humor punk/blackish rock...Moze da se slusa, ali ne ako se osvrnes na stare radove. Bar ja ne mogu.
  13. Ma, 'ajde lepo da svi slusamo blues i jazz i da se zahvalimo crncima, jer su kroz istoriju muzike, upravo blues i jazz odgovorni za nastanak rock muzike, a rock, je l' te..za nastanak metala. AKo zvuci kao sranje, za mene je to sranje. Da li je punk uticao na black metal i koliko, stvarno me ne zanima. Ako je iz/pomocu toga nastao muzicki pravac koji mi se svidja ne mora taj isti pravac da se transformise u nesto totalno drugacije. Sreca, ima jos puno pravih i dobrih black metal bendova. Zalim za starim Darkthrone-om. Novi nek' slusa kome se svidja.
  14. Ja i kazem da oni vise nisu Black metal i da sam razocaran. Naravno, sve ima svoju publiku, ali ja ne pripadam novim fanovima Darkthrone-a. Kazem za Black metal koji to jos uvek jeste. Ne zelim da gledam.. recimo 1349 na Vivi...Ne slazem se sa tobom, ali OK. To je tvoje misljenje. Znam da ja necu svariti te i slicne izrode nikad. Postujem stare radove.. ali, za mene su DT umrli skrenuvsi sa pravca.
  15. Evo ti prokleti odgovor: Ako ijedan muzicki pravac treba da ostane UG to je Black metal. Posto se nece desiti, bar ne u skorijoj buducnosti, da Black metal dobije svoju TV stanicu..onda ga ne treba skrnaviti time sto ce ga pustati na istoj televiziji gde pustaju i Britney Spears ili Seju Kalaca, svejedno... Mozda za tebe nije, ali za mene je to neprihvatljivo. Ako imas imalo postovanja prema Black metalu onda ces razumeti..ako ne, zalim slucaj.
  16. Kao sto vidis, clan foruma sam duze vreme, ali imam jako malo postova. Navratio sam posle duzeg vremena da vidim da li su se ljudi promenili, ali ne..ostali ste isti! U redu, svi ste u pravu. Uzivajte u svojim zivotima.
  17. Bas tako, pametnjakovicu! Koji je vama qrac, ljudi?! Ne postujete nicije misljenje. Ne, najbolje bi bilo da gledamo ovo novo sr@nje od Darkthrone-a izmedju Britney i Shakire. Uostalom, zabole me za vas i vasu komercijalu! I nisam rekao nista protiv festivala, nego protiv prikazivanja Black metala na TV-u..I, da..TREBA da ostane UNDERGROUND!!!!!
  18. Porediti Space Eater i Darkthrone...eeee QQ QQ Black metal treba da ostane underground. Mada, ovo novije se tesko i moze nazvati black metalom...U svakom slucaju, Black metal ne zelim da gledam/slusam na Vivi, Pinku, u Zikinoj sarenici i uopste na TV-u. To onda vise nije to...
  19. Ja sam vise za Under A Funeral Moon i Transilvanian Hunger... Posle ovoga..ne bih se iznenadio da ih vidim i u emisiji nedeljno popodne kod Lee Kis... Totalno razocaranje...
  20. Volim black, ali, brate...ja i ortaci snimimo ovakav album, pa i bolji.. za 3 sata u vr' glave Ma, neka, neka..samo nek' se przi black..sto grdje to bolje Vise njih slusam nego novi Darkthrone
  21. Uh!!!!! Mnogo dobro, bre! Imam i crtane filmove i albume
  22. Imao je i Kurt Cobain zenu, pa...
×
×
  • Create New...