Jump to content

Huszar

Iskreni članovi
  • Posts

    833
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Contact Methods

  • ICQ
    423857430

Profile Information

  • Location
    Pannonia

Profile Fields

  • Gender
    Male

Huszar's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-23

Reputation

  1. https://www.livenation.hu/show/1446260/bruce-dickinson-the-mandrake-project/budapest/2024-06-01/hu
  2. Motorhead od 0:50 - 1:50 na RTS 2. Dodjem kuci i ponovo gledam Motorhead. Ako neko snimi ili nadje snimak, bilo bi lepo da javi ovde.
  3. Kad pochinje prodaja 1-dnevnih ulaznica, zna li se okvirno?
  4. Gledao sam snimak koncerta s Wackena 2013. i nažalost, za penziju su. Morse nije za Purple, a još gore je što se Gillan muči, a i ispušta neke zuke i klati se. Ovakve neću da ih gledam.
  5. Bend je energichan, chini se da bash zivaju u sviranju, i svidja mi se shto brzo sviraju. Ali pevachevo naglasheno exponiranje mi je bez veze i nepotrebno. I previshe solira na koncertu. Stilom jaaako podsecaju na AC/DC, samo na vecem broju obrtaja. A pevach izgledom i pevanjem podseca na Bon Scotta s gitarom. Opet, raspodelom uloga su k'o Metallica. Nekako su mi nedefinisani.
  6. Huszar

    Black Sabbath

    Za mene je album dosadan, kao da su zbog ugovora morali da ga snime. Silovanje. Ima i bluesa. Sabbath i blues... Jedina pesme sto mi se donekle svidja je Live Forever, a i Methademic. One liche na neshto i ima zhivota i ideje u njima. Podseca me na silovanje Maidena na albumima posle Brave New World. I Naivette In Black je dobra, mozda i bolja od ove 2 koje sam naveo.
  7. I sta sad, to je to sto se datuma tice? Nece svirati nigde u avgustu? A nama najblizi ostaje Zagreb? Setlista s 1. koncerta na turneji u Bailbaou: Moonchild Can I Play with Madness The Prisoner 2 Minutes to Midnight Afraid to Shoot Strangers The Trooper The Number of the Beast Phantom of the Opera Run to the Hills Wasted Years Seventh Son of a Seventh Son The Clairvoyant Fear of the Dark Iron Maiden Encore: Churchill's Speech Aces High The Evil That Men Do Running Free
  8. Slayer veterani, koliko ce da traje ovo krljanje? 2 sata ne gine?
  9. U Zagreb mi se bash ne ide. Mogu josh da izmedju 20. i 29. jula uvale Beograd ili Peshtu. Mada, logichnije bi bilo da ce u Peshti, ako uopshte budu svirali tamo, na Sziget. A Sziget je 5-12. Aug. Ako neshto bude, pretpostavljam da ce to biti u naredne 2-3 nedelje.
  10. Da li ima odakle da se skine plan sedenja? Na eventimu mi treba neki java-plug-in dzidza bidza, a ne razumem se u to.
  11. Znam da je bilo na Diamonds And Rust. Hteo sam oba klipa da postavim, ali sam verovatno izbrisao prvi drugim. @Laza: Ako si pogledao, nece da ti shkodi.
×
×
  • Create New...