Jump to content

kArLo Del Ponte

Iskreni članovi
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kArLo Del Ponte

  1. Da cjero, to je onaj princip - napises nesto sto niko zivi ne moz' da skapira a u cemu ce se naci nekoliko romanticnih dusa koje vole kad je Razum zamagljen - i bices umetnik. Tako sam i ja pisao pesme, svesno se trudeci da budu nakazne pa me je nahvalila apsolventkinja knjizevnosti. Znaci, ne radi se o tome da neko ne razume pa kritikuje, problem je sto ja nisam naisao ni na jednu osobu koja kaze za sebe "hej, ja to ne kapiram", znaci svi kapiraju EKV> Medjutim niko ne ume nista dodatno da kaze. Sve ocene su nebuloza poput: Mislim, vrh/vrh/vrh je i nekome Dragana Mirkovic, neko se u njoj pronalazi, da li to znaci da je ona umetnica? EKV je nula.
  2. Totalno isprazna. Svi kao shvataju sta je on hteo da kaze ali kad pitas ljude onda ide ono "pa... kako da ti kazem.... ne kapiras? pa on sad peva o.... mislim, zeli da kaze...". Gadi mi se to velicanje mrtvih samo kad su mrtvi i samo zato sto su mrtvi.
  3. ...pusaca i naciste. Ne bih uplitao politiku u ovu temu, ali on je to bio. Kada su knjige njegove, one baljezgarije postale jako prodavane kod nas, onda je SPC ispala veci ekonomista od LaVeja i proglasila ovoga svecem. Loto, dobar potez. Njegove knjige nije tesko razumeti. Zato se sva masa lozi na to. Budalastina na svakom koraku. Kakav crni svetac, kakav mudrac, covek se bavio politikom a ne verom.
  4. Milanova smrt dala je neki ton EKV-u koji EKV nikada nije imao. A onda su svi zaredom poumirali i overili EKV kao bend legendi. Isprazna poezija koja ostavlja utisak necega, cek da se setim sta je ono hteo da kaze, melodije koje uvek hvataju na prvu loptu. Koliko je samo Sarlo bio bolji poduhvat!
  5. Privuklo ga je to sto covek uvek zvuci pametnije kada nesto pljuje nego kada se pozitivno izrazava o necemu. Propagator sdeluje zaludjeno, kriticare svi cene i smatraju mudrim. I ne razlikuje se bas uvek kritika od kenjanja, kao u ovom slucaju. Mejdeni su bili i ostali najbolji.
  6. Naravno da je super jer su malo spustili loptu, pokazali da su zasli u godine al' nisu pomrli. Odlicno je sto ne sviraju stare pesme jer je Running free dojadio. Novi album je ceo dobar, doduse DoD je maaalo brzi, maaalo bolji, ali je ovaj stvarno keva.
×
×
  • Create New...