Jump to content

The Trooper

Iskreni članovi
 • Content Count

  1746
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Trooper

 1. Hvala na recenzijama. Runnerovu sam pročitao Dekapitatorovu još ne. U nekim stvarima se ne slažem, ali - Bože moj. Imam osećaj da je The Final Frontier nekako prepotcenjen album. Kao što je svojevremeno bio Dance Of Death u koji se danas mnogi "kunu". Takođe, iako je sa mnogo više pompe plasiran u javnosti i ima interesantnih tema i motiva, mislim da nije dostigao a kamo li prevazišao težinu koju je imao The Final Frontier.
 2. Odličan album i stvarno novitet. Prezadovoljan sam.
 3. Jel neko možda razmislio o tome da povuče određene paralele između Powerslave-a i novog albuma (mislim izuzev one da je Empire of the Clouds tobože nadjebala Rime Of the Ancient Mariner)? Tematske i motivske paralele.
 4. Baš jeftino izgleda omot. Predhodni omoti su im bili bolji. No nebitno, jedva čekam. Kad rekoste da izlazi?
 5. Nisam ja ni komentarisao melodiju.
 6. Hmmm pa trenutno ovako: Za sada sve sa drugog CD-a osim Death od Glory. I još plus The great unknown i When the river runs deep.
 7. Barem je (s pravom) samokritičan što se tiče umeća na klaviru. Cela pesma je mogla bolje da se odsvira.
 8. Bilo kako bilo ja se ne slažem!
 9. Burbon je svaki gori od one najgore brlje.
 10. Zavisi kako karakterisete veličinu benda.
 11. Ne znam zašto ti moj joindate bode oči i kakve od veze ima?
 12. Mislim i ja isto. Diskusija o metal bendovima podmlađuje onog momenta za 7-10 godina. Bravo!
 13. Po čemu nisam kompetentan? Zato što sam greškom poslao dva puta ili zato što nisam bio dugo na forumu pa bi me interesovalo koliko? Ili možda samim tim što mi je nick The_Trooper nemam pojma o Metallici? Objasni mi molim te kad sam se to pozvao na joindate?
 14. Metallica je možda po prometu bila veća od celog žanra, ali to je sve. Nostradamus nije toliko đubre, koliko nije pogodio očekivanja. Turneja je bila đubre - to sam video svojim očima. Redeemer mi nije bio toliko upadljiv album iako je... "priličan". Sad iskren da budem, moram da priznam da treba da poslušam Book Of Souls pre nego što presudim. Jel može neki admin da mi kaže koliko godina nisam bio na forumu? Metallica je možda po prometu bila veća od celog žanra, ali to je sve. Nostradamus nije toliko đubre, koliko nije pogodio očekivanja. Turneja je bila đubre - to
 15. Ne znam još šta da kažem o ovom novom albumu.
 16. ajde mi daj link da vidim... sta mislite, kad ce da izadje?
 17. E da, prva verzija Computer God-a. Veoma interesantno, nema nikakve veze sa krajnjom verzijom, čak ni pevač nije isti. http://rapidshare.com/files/342816010/01_-_Computer_God.zip.html MD5 Checksum: 460FD610FCA29BA8693EBE0AC18D14B1 Pass: BSdemo1992
 18. To je već stvar ukusa. Abominejšns je vise u hevi fazonu, a Endgejm je ipak dobar treš u Mastejnovom stilu, kakav samo on zna da smsli... zajeban i u neku ruku prljav. EDIT: Kakav i treba da bude.
 19. Preslusao sam novi album, stvarno nije los. Mnogo vise u pravcu onog starog tresa osamdesetih, mnogo brzi i tvrdji od Abominationsa.
 20. pa nisam siguran u to sto kazes, ni U.A. se nije reklamirao pitanje je samo koliko uspevam da pratim sta se desava...
 21. Ajoj ja tek sad vidim da je novi album vec izasao...
 22. Nadam se da nece... U svakom sluchaju moze samo da bude bolje
 23. on ponekad namerno nesto preokrene, svaki put kad peva h&h to je drugacije... ipak izostaviti "sing me a song..." ne verujem da je namerno...
×
×
 • Create New...