Jump to content

Emperor of Metal

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Emperor of Metal

  • Birthday 03/11/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    emperoroworld

Profile Information

  • Location
    Mataruska Banja

Emperor of Metal's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ljudi i ja sam u pocetku bio ateista,ali onda sam se bacio u potragu za religijom koja ce meni odgovarati.Zakljucio sam da je pravoslavlje,napominjem pravoslavlje,a ne hriscanstvo ono pravo.Ja mogu da to i dokazem,a sto se tice paganizma i satanizma 'ajde sada da mi neko objasni zasto bi voleo da gori u Paklu.Ja bi licno vise uzivao u rajskim vrtovima.
  2. Pomaze Bog, Hail Metal, Ej 'de ste bre ljudi,izvinite sto me nema ali skola i obaveze znate kako je,jebeno,haos mi je u glavi.Starbreakeru na kakvu si razmenu mislio,ako hoces nesto da ti posaljem moram da te obavestim da ja najvise slusam death i thrash ali mnogo volim i Blind Guardian.Napisi mi ti spisak zelja pa cu videti da li imam te stvari.
  3. Znas li neki brzi nacin ili neku adresu,usput ako tebi treba nesto mozes naci na e snips,ako prvi put cujes za to objasnicu ti:U Google ukucaj e snips klikni na prvi rezultat tamo se registruj i onda u desnom gornjem uglu tj. u "search" ukucaj ono sto ti treba.Imas pesme,spotove,slike,albume svasta.
  4. Da znam za E mule ali on je u stanju da jednu pesmu skida citav dan.
  5. Valinione puno ti hvala,ali kada ga ucitam u utorent on pocne da navodno downloaduje ali mnogo sporo,mozes li mi reci kako da downloadujem samo jednu pesmu,naravno preko utorenta.Unapred hvala.A sto se tebe tice Starbreakeru,reci mi keve ti gde ja u Mataruskoj Banji mogu da nadjem original disk ili pirat svejednp!
  6. Sa koje adrese bih mogao da skinem pesme sa novog albuma ''Twist In A Myth''?Usput,RNA nikako ne mogu da otvorim pesme na Space Eater sajtu,zbog cega?
  7. Je li bre,sa koje adrese mogu da skinem pesme Space Eater.I kako stavljate ove slicice pored imena?
×
×
  • Create New...