Jump to content

Mjestatc

Iskreni članovi
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Mjestatc's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Svirka je tek 13.1. i samo bih naglasio da mi idemo prvenstveno svirati i nemamo nikakvog kontakta sa tim bendovima niti nas zanimaju bilo čija stajališta, a niti smo organizatori konca da možemo bilo što reći! budite pozdravljeni i uživajte u dobroj glazbi!!
  2. http://img205.imageshack.us/img205/4635/wi...lliifestsm4.jpg naša prva svirka!
  3. Evo da i ja nabacim jedan comment... Nadam se da se nećete uvrijediti na neke stvari, ali kako god ništa loše ne mislim! Glazba sama kao prvo nije po mom ukusu, pre lagano i melodično mislim slušam stvarno svakakav black dobro u zadnje vrijeme baš i ne (stari se), ali ovo ima samo nekih utjecaja black metala. Još kada si spomenuo da su članovi idejno i glazbeno prerasli raw, pa to se ovdje ne vidi, nema ničeg progresivnog ili kako god hoćete nazvati svoj tip glazbe...no offense! Produkcija je uredna, ali isto moglo bi biti puno bolje i još nešto jel niste bar za snimanje mogli uzeti duplu pedalu, pa da to sve dobije ipak malo drukčiji oblik! Da se vratim na ovo gore što sam maloprije rekao, nisam od onih tipova da ću pljuvati bendove tipa "pa svirate već stoput viđeno i poslušano i neinventivno...." (teško je biti inventivan makar na ovom području tako da ja više cijenim jednu drugu stranu glazbe, a vi ako svirate dobro onda svirate dobro!) Eto da ne idem dalje u digresiju, samo ću vas još pohvaliti i samo tako nastavite... Svakako imate full podršku moju i cijelog Slavogorja, ako budete za bilo kakvu suradnju javite se! Slava Sve nas čeka nuclear blast
  4. Je prijatelju samo ti kažem da mi je glazba bitnija od neke političke poruke, tj svatko od nas ima svoje određene stavove ali stavovi benda su nešto drugo!
  5. Moram priznati da si dijelom upravu, ali što se tiče naše glazbe ona je naš viši cilj, osvrćemo se velikim dijelom na mitologiju, a ne na neki trenutni politički poredak u bilo kojoj zemlji... radimo ovu glazbu jer uživamo u njoj i uvelike želimo da i vi uživate u njoj i da uvidite makar dio onoga što smo htjeli njom dočarati! ... a to kako će nas drugi etiketirati...ne bih komentirao... kako kaže jedan moj kolega: Uredu je, ne morate pljeskati !!
  6. Da snimili smo album tj. demo album i nadamo se da će uskoro pasti i jedan pravi puni za neku kuću Što se tiče nekih političkih problema, za to nas stvarno boli k.... jer mi radimo glazbu i uopće se ne želimo osvrtati na politiku zapravo viši cilj onih na vlasti! Kada mi budemo na vlasti možete očekivati puno koncerata i dobre glazbe hahaha šala...Uživajte JOŠ JEDNOM NAPOMINJEM AKO NETKO ŽELI ALBUM NEKA MI SE JAVI PM-om ILI NA MAIL BENDA! p.s.ako nemate love i ako je u tome problem molim da samo naglasite to i stvar riješena!!
  7. Nemojte da vas pare zabrinjavaju, ako niste u mogućnosti platiti sve se da srediti, tu cijenu smo naveli tek tako ako se nađe koja dobra duša, jer stvarno nam trebaju novci kako bi mogli snimiti novi full album... SVI KOJI ŽELE ALBUM MOLIM DA SE JAVE NA MOJ PM ILI NA EMAIL BENDA [email protected], ostave adresu i svoje podatke, mi šaljemo demo u dogovorenom roku! Netko je pitao za cijenu 30kn = nekih 4-5eura = 7km ne znam nisam dobar matematičar
  8. Pa već sam napisao, ako su pare problem sve se da dogovoriti...
  9. Prvo se zahvaljujem na supportu i komentarima koji su me ugodno iznenadili...ustrajat ćemo na stvaranju glazbe ! Slavogorje je nedavno završilo sa radom na svom prvom demo albumu "Bogovi šume" .... sve pojedinosti je Rugiewit već naveo na početku tako da neću duljiti ... (što se tiče produkcije, malo smo je dotjerali tako da nije loša kao u sampleovima) Ako ste zainteresirani za demo, možete kontaktirati bilo kojeg člana benda... http://img382.imageshack.us/img382/6249/frontno3.jpg http://img455.imageshack.us/img455/4633/backcv2.jpg cijena albuma je 30kn ... ako su pare problem sve se da dogovoriti, ljudi smo!
×
×
  • Create New...