Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 133
  • Views 23.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_585948
Izvini ti...ali Trula koalicija je najdebilniji bend na ovim prosatorimna..Plus KBO!, plus Zvoninjkova biljeznica..Narkomanska djubrad..Necu nista da komentarisem u vezi tog smeca

E aj malo oladi sa svojim nazy-em.

comment_591473
Oladicu jer sam video da si ti oladio sa svojim judejstvom

Ok..necu da postujem vise

Poz

Moje antifasisticko delovanje nije prestalo. Ono i dalje traje, sinoc sma imao bas jednu okracu raspravu sa jednom fasistkinjom.

Inace ti si sam u potpisu koji si imao do pre neki dan pokazao koliko ti je "stalo" do tvog naroda.

• 3 weeks later...
comment_606259

U subotu u Kragujevu u Kutiji sibica nastupa Trula koalicija... posle 4 godine pauze.... novi album je u pripremi, a kad on izadje sledi reizdanje "sekuritatee" i "pogleda"....

BTW uskoro i novi KBO! i Zvoncekova biljeznica (ovaj put u "disko" fazonu").....

Jos jedan BTW... KBO bi trebali sledece nedelje da nastupe u Pogonu Doma omladine....

comment_606448

U subotu u Kragujevu u Kutiji sibica nastupa Trula koalicija... posle 4 godine pauze.... novi album je u pripremi, a kad on izadje sledi reizdanje "sekuritatee" i "pogleda"....

BTW uskoro i novi KBO! i Zvoncekova biljeznica (ovaj put u "disko" fazonu").....

Jos jedan BTW... KBO bi trebali sledece nedelje da nastupe u Pogonu Doma omladine....

ohmy.gif Odakle ti sve te informacije???

• 3 weeks later...
comment_620693
trula koalicija svira 17-og u beogradu u skc-u... pre toga 9-og u smederevu i u banja luci 14-og ako se ne varam...

Ima li neke nade da uskoro doju i do NS-a?

Isao bih na to u bgd ali bicu sprecen tih dana icon_cry.gif

comment_629532
Au...ako sto kazu reinkarnacija Isusa....extra je....mmm...interesantno izgleda...

Meni je vise reinkarnacija Kurta Cobaina, ali 'ajde... Znam, tako je propao ali je meni tako jebeno presladak vec godinu i po dana, koliko mi se svidja...sinoc sam ga videla u gradu...i topila se... wub.gifwub.gifwub.gifwub.gifwub.gif

• 4 weeks later...
comment_654662

dal je moguce da ja nisam odgovorila ovde??? icon_uhoh.gif anyway volem koaliciju samo nekako me nerviraju zbog alkoholicarke....misim verovatno i seka alexic voli tu pesmu....nebitno....na certu bilo do jaja(il sam ja bila mrtva pijana pa mi sve bilo do jaja pivopije.gif )..........mada koaliciju vole svi generalno gledano ..... icon_mrgreen.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

comment_654821

"mada koaliciju vole svi generalno gledano "...pa ja ih kao dezurni mrgud ovde ne volim previse zato sto su desnicari, ali imaju dobrih pesama, i generalno gledano mogu da se slusaju.Meni su bolji od KBO!a, mada znam da se vecina vas nece sloziti sa mnom.