Jump to content

Мајор Гашпар

Iskreni članovi
 • Content Count

  33495
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  270

Everything posted by Мајор Гашпар

 1. Nova izdavacka kuca. http://300cuda-comics.com/
 2. Poslije svakakvih zanimljivih dešavanja u prvom broju stripa „Last Hope“ (ko nije čitao ima još malo vremena), Zion i Taruna upadaju u nove nevolje. Pokušvajući da spasi Zoi, Zion upada u kandže zloglasnog tiranina koji vlada Albusom. Naš junak će pokušati da se oslobodi okova i suprostavi vladajućoj tiraniji u svojoj prvoj ozbiljnoj borbi. Da li će Zion koristiti svoj Ibolium i kakve će mu moći podariti saznaćete u drugom broju stripa „Last Hope“ koji izlazi početkom oktobra i nosi naslov „Snaga Iboliuma“. Autor je naravno Srđan Vranješ! http://www.devetadimenzija.com/last-hope-broj-2/
 3. Uzeo sam malopre cetvorku. Posle brojnih kritika na stripovi.com forumu, resili su problem oko valovitosti. U ovom broju je sve u redu i nadam se da ce tako i ostati.
 4. Uzimam ja. Price bolje nego u onoj redovnoj seriji, ali generalno nista specijalno. Sto se tice samog izdanja, kad se skine celofan, posle nekog vremena komplet strip je u talasima, kao da ga je citalo 20 ljudi. Prosli broj. A drzim ga kao milion dolara. Fotografija posle 10ak min citanja. Korica u kurcu.
×
×
 • Create New...