February 17, 200421 yr comment_393065 pa nema tu sta mnogo da se kaze...ima sve sto blues-rock gitarista treba da ima...ko god ga je slusao bez gunsa zna o cemu pricam... jel si slusao snakepit nekad...??? Report
February 17, 200421 yr comment_393069 Slazem se sa tim sto si rekao a: ...i da nesto malo sam slusao Snakepit...ortak mi je pustio par pesama...iako ne volim tu muziku moram da priznam da mi se svidelo a: Report
February 17, 200421 yr comment_393071 idi na www.slashguitarpage.tk jos odavno smo postovali tamo jedan snakepit bootleg... skini ga... koncert u osaki...nije los... Report
February 17, 200421 yr comment_393075 Ajde videcu da ga skinem...ali sam opet malo skeptican...gde god sam ga gledao sa Guns-ima uvek je nesto brljao...ali kazes da je ovo bolje...znaci popravio se? Report
February 17, 200421 yr comment_393076 ne kazem da ne brlja... ali ako je to najbitnije onda jebiga... Report
February 17, 200421 yr comment_393078 Pa zavisi kako gledas...ako malo brlja onda moze da prodje ali ako bas preteruje onda ne valja... Report
February 17, 200421 yr Author comment_393421 ajde ja cu vama dvojici da otvorim novu temu DARIJUS&MARTY chat pa se vi tamo ispricajte...u suprotnom ce da nam zakljucaju temu...a to ne zelimo a: Report
February 17, 200421 yr comment_393713 Pa bas i zelimo da zatvore ovu temu, s obzirom da su fanovi doticnog gospodina toliko zatupljeni da mu cak nisu znali ni krsteno ime, nema sta pravi fanovi. Report
February 17, 200421 yr comment_393741 Sta serem, gde je odgovor na pitanje, kako se zove slash, kum je morao da vam odgovori zato sto niste znali ( ja sam pokusao da odgovorim ali mi nije dao :ne: ). Report
February 17, 200421 yr comment_393767 hehehe..pa najbolje da ne znam kako se zove...bas sam cekao tebe da me prosvetlis... Report
February 17, 200421 yr comment_394359 Marty, poslusaj me i dokopaj se albuma "Ain't Life Grand" - Slash's Snakepit, pa ces videti o cemu sam ti ja pricao. Inace to je drugi album od Snakepita, strasna svirka, imas tu i rocka i bluesa i metala i nema sanse da ti se ne dopadne. Kad nabavis disk pustis prvo lepo pesmu "serial killer", onda kazes jebote koji solo i onda odslusas ostatak diska. Report
February 17, 200421 yr comment_394362 I onda pusti Alien-a i shvatis da mu je vokal do jaja a: , i mean bone, lilie's sweet drug ..... ma album je carski ali KK je bog Report
February 17, 200421 yr comment_394377 Marty, poslusaj me i dokopaj se albuma "Ain't Life Grand" - Slash's Snakepit, pa ces videti o cemu sam ti ja pricao. Inace to je drugi album od Snakepita, strasna svirka, imas tu i rocka i bluesa i metala i nema sanse da ti se ne dopadne. Kad nabavis disk pustis prvo lepo pesmu "serial killer", onda kazes jebote koji solo i onda odslusas ostatak diska. Hocu hocu...kazem ti ja sam uvek gotivio Slash-a samo su mi ga neki ljudi malo ogadili...znas kako u srednjoj skoli stalno su me smarali komentarima tipa "Slash je najbolji" , "Slash je najlepsi" i pritom su konstantno pljuvali i omalovazavali muzicare kojima se ja divim i koje mnogo cenim i postujem...sta drugo covek moze da uradi...i da, uvek sam mrzeo AXl-a (zato sto je govno od coveka i nema ni trunke postovanja prema svojim fanovima) tako da je mi je i to pokvarilo sliku o Slash-u Report
February 18, 200421 yr comment_394975 Pa marty malo ti je bez veze da povodis za drugim ljudima .... A da Ain`t life grand je do jaja album definitvno .... Sto se tice soloa nem pojma koji je najbolji .. Ali moj glas sto se tice pesama ide u shine i mean bone Report
February 18, 200421 yr comment_394984 Znam znam...ali i onako ja dosta slabo slusam tu vrstu muzike uopste... Report
February 18, 200421 yr comment_395288 Po meni Slash je jedan od najboljih gitarista na svetu a: Report