Jump to content

Anarki StarScream

Iskreni članovi
  • Posts

    1141
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anarki StarScream

  1. Kako kome. Meni je Tempo vrhunac njihove karijere.
  2. Shovel Headed Kill Machine je ok album. Meni je sledeci daleko bolji. Children of A Worthless God. Odlicna pesma. Ali su Bonded i Tempo najjaci albumi.
  3. :) pa sta je Tom ocekivao. Dva puta je napustio bend. Normalno da ce ga zaboraviti . Salu na stranu odlican bubnjar. Ove godine bi trebao novi album da izadje. Verovatno ce posle ove turneje da udju u studio.
  4. Pa to za Souzu je, bar ja mislim, bila kap koja preliva casu. Ono, stalno se on raspravljao sa Gary-em zbog tekstova. Mislim da je hteo da ih razblazi ... ili barem izbaci neke delove gde se pljuje Bog i tako to. A Tom je kao i svaki covek koji se zove Tom veoma pobozan. Sta ces . Svira on sada ponovo, samo se povredio pa debeli Barker svira na turneji.
  5. Souza zato sto su neki maloletni klinci najebali na jednonj svirci, Tom zbog Gary-evih antihriscanskih stavova. A za Rick-a nemam pojma. Mozda se smorio pa odlucio da bude porodicni covek.
  6. Jesu ti. I nisam nasao kontakt nigde ( tj nemam ga ni u paketu, a nisam ga nasao ni na netu ) a u tom rar-u koji sam skinuo imam i te iste fajlove i za Reason i EXS24, Halion, Kontakt. Pa posto Kontakt nisam nasao okrenuo sam se Reason-u. Inace nema vst i vsti fajlova ni u jednom paketu.
  7. Prvo Overkill nije vst, jel da jeste jebeni vst ne bih nikada skidao reason. Koristim Nuendo, koristim i Mixcraft. Takodje i Sound Forge kada snimam i kada hocu da obradim i ocistim zvuk. Ali to nije poenta. Ovaj program je plugin za Reason. Ok? Ja samo hocu da cujem kako zvuci. Zato sto zelim da imam sto bolji zvuk bubnjeva. Beatcraft odlicno radi posao, ali sve jedno hocu da cujem da li je ovo bolje.
  8. 'Ajd ovako. Video sam da moze da se ubaci MIDI u njega. I hteo sam da na taj nacin naucim da radim u tom programu. Medjutim kada ubacim MIDI fajl ( bilo koji ) nema zvuka. Podesio sam program, ima zvuk, ali ne sa MIDI fajlovima. Inace hteo bih da naucim da radim u njemu zato sto sam kod druga nasao neki "program" za bubnjeve "Overkill"; i hteo sam da cujem kako zvuce ti bubnjevi, da vidim da li su bolji od Beatcraft-a.
  9. Meni treba pomoc da se snadjem u Reason-u. Anyone?
  10. Apsolutno je Baloff jebac majke. Najbolji frontmen ikada.
  11. Sta god da rade, oni su trebali da budu predgrupa Judas Priest kada je koncert bio zakazan prosle godine.
  12. Za smanjenu brzinu su krivi Gary i izdavacka kuca a ne Dukes.
  13. Cuj, Djuks je verovatno tehnicki najbolji pevac Exodus-a, ikada. Ali meni licno je najbolji Baloff. Dok mi je najbolji album sa Zetrom ( Tempo ). Ali sve jedno dobar je Dukes, nisu im nove pesme nesto posebno. Pogotovo kada iza novih albuma stoje velicine kao sto je Bonded By Blood i Tempo of The Damned ( ne potcenjujem ostale albume, ali su meni ova dva najbolja ). Ali brate, sta ces ... nisu oni krivi sto je Paul umro ... niti sto je Souza hriscanin koji se veoma brzo posvadja sa Gary-em.
  14. A pazite fazon, i Exodus krece na evropsku turneju otprilike u isto vreme ... zasto se neko ne napravi pametan i ne pozove oba benda? Bolje to nego Cavalera nesto nesto.
  15. Exodus na evropskoj turneji ... ajd neka ih neko dovede.
  16. Nego jebes tu raspravu sa ljudima koji misle suprotno. Judas nas i ove godine obliaze ... http://judaspriest.com/tour/default.asp
  17. Samo vi sanjajte. Hansi Kürsch ... :):)
  18. Postujem ja svacije misljenje kada to isto misljenje ima smisla i bar trunku inteligencije da podrzi to misljenje. Jedno bi bilo da je rekao "cuj brate, meni je ta pesma 5 puta bolja od originalne verzije" sasvim drugo je ono sto je rekao. Tako da na Ego post ja odgovaram sa jos vecim Ego postom.
  19. Ne bih da zvucim zlonamerno ili arogantno iz postovanja prema vasim godinama, gospodine prince, ali ako tako mislis idi se ubij.
  20. Apsolutno se slazem za Overkill i Nevermore. Forbidden je takodje odlicno odradio posao isto tako i Devin i Helloween. Najbledja obrada na albumu mi je od Blind Guardian-a. Nekako su razblazili pesmu ... Gamma Ray je fino odradio Victim of Changes. Dok ime je Exciter nekako bled. Stratosmorius je isto uzasno odradio pesmu. I da, meni je veoma drago sto niko nije odradio breaking the law, isto tako bih voleo da je Angra izabrala neku drugu pesmu. Ne kazem da su je lose obradili, ali su painkiller i breaking the law smorili koliko se pojavljuju medj obradama. Doom Squad, svaka pohvala za ljude, uvek sam voleo Burnin' Up, tako da mi je super da je cujem kako je neki drugi bend izvodi.
  21. Ok, ali neki "strucnjak" ce da me odere lepo za to. A ja bas nemam para.
  22. Pusti ga da veruje da Petruci sam pise sve tabove DT-a. Dobar je program, on nije bio predvidjen da se tabuju pesme preko njega vec da se zapisu ideje ( bar ga ja za to koristim ) i da se koponuje muzika preko njega.
  23. Uskoro ce mi ( bar se meni tako cini ) se izlizati pragovi. A necu da stavim nove, tj hteo bih da napravim fretless od mog bass-a, a hocu sam to da uradim. Pa me interesuje da li neko ima kakvog iskustva po tom pitanju. Koji mi alat treba, sta da stavim na mesto gde su bili pragovi i slicno?
  24. A jel zna neko gde bih mogao da nadjem B C Rich warlock NT bass ( 5 zica ) u Srbiji? I po kojoj ceni?
×
×
  • Create New...