Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.2k
  • Views 413.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SATAN-iz Batajnice
    SATAN-iz Batajnice

Treba te spaliti na lomaci.

• na tvom mestu ja bih se napravio lud i zadrzao bolju jaknu

• Jabba the Hutt
    Jabba the Hutt

KST je progresivno gori vec jedno 5 godina, sta da se radi, uvek ce biti rupa da se ode kad se nema gde drugde...

comment_669475
' date='24. 1. 2005, 01:28'] Shvati da nije uprava KST-a zhelela da bude ova pricha, vecj su nas DEKANI pritisli..Da bi klub opstao morali smo da napravimo kompromis...

E sad, ja se nadam da cjemo vremenom mocji da obezbedimo i chlanske za ljude koji nisu studenti, ali dok se ne ostvare uslovi za to...

Uostalom, za sada josh uvek mozhesh da udjesh bez chlanske karte...

Smiri malo strasti...ne vrti se sve oko tebe i tvojih drugara...iza cele priche su mnogo jachi igrachi...da ne mislish stvarno da su pokushali da zatvore KST zbog navedenih razloga??? Mucjni malo glavom...

Kako god. icon_spava.gif

comment_669483
Kako god. icon_spava.gif

lepo ti kaze covek, stvari nisu tako jednostavne da se nekome jednostavno cefnulo da napravi ovo sa clanskimi pokusa i one gluposti sa alkoholom i radnim vremenom....lepo je rekao Bora Corba..."Neko je stavio sapu na KST" ph34r.gif

comment_669509
lepo ti kaze covek, stvari nisu tako jednostavne da se nekome jednostavno cefnulo da napravi ovo sa clanskimi pokusa i one gluposti sa alkoholom i radnim vremenom....lepo je rekao Bora Corba..."Neko je stavio sapu na KST" ph34r.gif

Pazi, chinjenica da je chovek upravu. Al je isto tako chinjenica da svetom upravljaju "veliki ljudi" i da mi "mali" ne mozemo da napravimo nikakvu razliku, tako da.......... zbog chega se truditi! no.gif

comment_670395
aaaaaaaa violent.gif

Ubicu te!!! Tako sam se ponadala... Nikad ne uspem tamo da odem, a to mi je omiljena zika. aaaaaaaaaa

video sam proslog petka na nekom plakatu pisalo 27.1 Let there be rock - danas otisao do kst-a - domacica icon_mad.gificon_mad.gif

comment_670401
Pazi, chinjenica da je chovek upravu. Al je isto tako chinjenica da svetom upravljaju "veliki ljudi" i da mi "mali" ne mozemo da napravimo nikakvu razliku, tako da.......... zbog chega se truditi! no.gif

Apsolutno tacno... samo se bojim da si bila sarkasticna

comment_671295
ja sam tako zelela na hard rock... sad.gif

sta se pusta na domacici???

Ja kada sam bila letos najvise su pustali azru, gobline i ekv, po par pesma. Ali uopste nema puno ljudi i nije neka atmosfera, mada ja sam ipak bila samo jendom...

Ne spominji hard rock i sama znas koliko se dugo dogovaramo da idemo...

comment_672490
Ja kada sam bila letos najvise su pustali azru, gobline i ekv, po par pesma. Ali uopste nema puno ljudi i nije neka atmosfera, mada ja sam ipak bila samo jendom...

I ja sam bio samo jednom i bilo je malo ljudi, ali smo zato napravili super atmosferu. Samo treba doci sa odgovarajucim drustvom.

comment_672624
Jer vi to mislite da postoji neka velika antimetal organizacija. Problem je jedino u konzervativnosti tog dekana koji na sve nas gleda kao narkose, alkose.. itd.

A shta kao nismo???????Gomila idiota brishe svojim pantalonama onaj pod u KST...a da i ja sam to radio...a tetkice su mi bile zahvalne... laugh.gif

comment_673622

vratih se s domacice...bilo onako....malo fino...malo smor....u svakom slucaju celo vece sam smarao da ocu Parni Valjak i kad su ga pustili zadnju pred fajront ja sam bio ona budala koja se drala ko nezdrava icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif