Jump to content

Uros

Iskreni članovi
  • Posts

    646
  • Joined

  • Last visited

About Uros

  • Birthday 04/08/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Bgd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3652 profile views

Uros's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Uros

    Kuga

    woooo hooooooooooo :D :)
  2. Imash na myspace-u medju blogovima text-ove...
  3. Dobro veche, ja samo da javim da smo o5 bez pevca... ako je neko zainteresovan za tu laskavu titulu ili poznaje nekoga ko bi bio cenili bi trud ulozen u stupanje u kontakt... ziveli!
  4. volim metal i rado ga se secam...!
  5. hahahahahaha sada vec prichamo!! :D :D hvala za pojashnjenje!! bedak sto sam to propustio... ako ima snimak ili bilo sta drugo...?!?
  6. nista ne kontam poslednje postove... nego, sta bi sa intervjuom?!
  7. o kom tachno studiju je ovde redh?! bash bih voleo da probam tu rabljenu Bugeru!
  8. 1) mislim da je taj Laney bash dobro reshenje...! lichno bih pre uzeo 50 wati nego 100 jer je 100 potpuno pespotrebno a i cena je nekiuh 100tinak juraja visha... 2) druga opcija je Randall, ako su hybridi uopste opcija... tu se slado razumam jer sam akao samo neku stariju verziju RH200 koji je (sto neko reche, logichno) 200 wati. Styo se snage tiche, treba naglasiti da je lampash od 50 wati sasvim dovoljan a da je za tranzistorca i 150 sumnjivo... 3) reche mi drugar da je u Subotici bilo Bugera 6260 da se pazari... to je kopija 5150 i prema mom mishljenj, radi jako dobro a i cena se uklapa u predvidjeni budzet... malo je pominjano u ovoj raspravi jer nije mnbogo poznato ali mislim da bi i to moglo biti jako dobro reshenje!! ajd neka je sa srecom!
  9. da li se ovaj primer odnosi i na Andy-jeve semplove? meni zvooche prileechno nagroovano na suvno ali mi npr. snare nekako potone u mix-u... kontam da je mozda nesto drugo problem ali me svejedno zanima da li se pomenuti primer odnosi i na te semplove...?!?
  10. e, droogary, samo da vam kazem da ste bili bash bash dobry!!! mi smo nazalost morali da palimo cim ste vi zavrsheely pa nisam stigao i nazivo to da vam kazem ali evo ovako!! malo detaljnije: svirka - 10, performans - 10, zvook - 10, ukupna ocena, saberete ove tri i podelite sa 3!!
  11. Uros

    Fonic

    hehe hvala! eto, da kazem da smo svirali na Forest festu sa 357 i KKN na koshutnjaku pre par nedelja i bilo je bash zabavno... jedino je kisha na kraju malo pokvarila ali OK. Svirali smo i na univerzijadi, takodje, pre par nedelja... a prekosutra idemo u BL pa takko... @Jimmi che smisleemo neshto, ne se breegay!
×
×
  • Create New...