Blacksunray Verb Delikvent Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 A shta kao nismo???????Gomila idiota brishe svojim pantalonama onaj pod u KST...a da i ja sam to radio...a tetkice su mi bile zahvalne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 (edited) Jer vi to mislite da postoji neka velika antimetal organizacija. Problem je jedino u konzervativnosti tog dekana koji na sve nas gleda kao narkose, alkose.. itd. Da postoji i zovu se FENSERI + budze (u ovom sluchaju dekani)! Wake up ppl! We are doomed! Edited January 28, 2005 by Queen of Destruction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Sinoc sam bio u kst-u posle dva meseca i gaaadno sam se smorio. Ko su bre oni ljudi? Jako malo poznatih faca i sve neka decurlija. Muzika je prica za sebe mada opet meni je ono bolje sto se sad pusta u klubu nego onaj punk i `80 rock mada ni to nije izostavljeno samo ga je manje bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darken Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Sta je veceras u rupi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 (edited) Sta je veceras u rupi? disco.... Ko su bre oni ljudi? Jako malo poznatih faca i sve neka decurlija. isto je bilo proslog petka....batali petak e sledeci cetvrtak je Let There Be Rock Edited January 29, 2005 by shock! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 e sledeci cetvrtak je Let There Be Rock Hoce li moci u chetvrtak da se dodje bez chlanske? Hocu li moci makar josh jednom da udjem u kst na najbolje veche uopshte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Hoce li moci u chetvrtak da se dodje bez chlanske? Hocu li moci makar josh jednom da udjem u kst na najbolje veche uopshte? mislim da ce moci jos uvek da se udje bez clanske.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 mislim da ce moci jos uvek da se udje bez clanske.... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!! Let there be Rock...........here I am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 e sledeci cetvrtak je Let There Be Rock weeeeeeeeeeeeeeeeeee KONACNO!!! Tamo sam, pa makar padale sekire:) U, sreca, sreca radost!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!! Let there be Rock...........here I am YES, Hris i ti dolazis. Milion posto smo tamo Bibili, Tanja, Tijana i ja, jer smo se dogovarale za prosli put, ajde da skupimo jos neku ekipicu, pa da se zezamo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen of Destruction Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 YES, Hris i ti dolazis. Milion posto smo tamo Bibili, Tanja, Tijana i ja, jer smo se dogovarale za prosli put, ajde da skupimo jos neku ekipicu, pa da se zezamo!!! Woohoo!!! Rulzz! Moze, svi ce hteti na to veche! Aj okrenucu neke ljude pa cemo se lepo dogovoriti u sredu! Jedva chekam! C ya tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 O.K. narode, trazhili ste - GUITAR NEEDLE!!! Dakle, poslednji G.N. odrzhan je 19.12.2004. Posle odlaska DJ SLOVNCA i KST-a G.N. je praktichno bio ugashen. Sada, Guitar Needle je dobio nove Dj-eve, novu koncepciju i novo ime...Od sada cje se na otprilike svakih mesec dana odrzhavati - HEADBANGERS' NIGHT SVE VRSTE METAL MUZIKE by DJ TEAM - BANE & DDT Dodjite sa predlozima, zheljama (ponesite svoj CD ako niste sigurni da imamo pesmu), pomozite nam da obnovimo METAL NIGHT u KST-u, i naravno-dodjite da se lepo provedete ... HEADBANGERS' NIGHT odrzacje se u CHETVRTAK 10.02. od 22h Vidimo se tamo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 HORSE the band? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shock! Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 ' date='1. 2. 2005, 19:20'] O.K. narode, trazhili ste - GUITAR NEEDLE!!! Dakle, poslednji G.N. odrzhan je 19.12.2004. Posle odlaska DJ SLOVNCA i KST-a G.N. je praktichno bio ugashen. Sada, Guitar Needle je dobio nove Dj-eve, novu koncepciju i novo ime...Od sada cje se na otprilike svakih mesec dana odrzhavati - HEADBANGERS' NIGHT SVE VRSTE METAL MUZIKE by DJ TEAM - BANE & DDT Dodjite sa predlozima, zheljama (ponesite svoj CD ako niste sigurni da imamo pesmu), pomozite nam da obnovimo METAL NIGHT u KST-u, i naravno-dodjite da se lepo provedete ... HEADBANGERS' NIGHT odrzacje se u CHETVRTAK 10.02. od 22h Vidimo se tamo!!! DO YAYA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 (edited) Dopichke! Elem hoce li biti nesto od Dark Night-a i Rokanja? Edited February 1, 2005 by AzzA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIGAIL Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ' date='1. 2. 2005, 19:20'] Dodjite sa predlozima, zheljama (ponesite svoj CD ako niste sigurni da imamo pesmu) Zar si sumnjao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Jos citav Crimson kad bi dosao u obzir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Jedva cekam sutra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M. J. Keenan Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 (edited) i ja jedva cekam vidimo se sutra Edited February 2, 2005 by M. J. Keenan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Jel moze neko da mi kaze sta pustaju sutra? Mislim koje bendove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M. J. Keenan Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Whitesnake, AC/DC, Led Zeppelin, W.A.S.P, Iron Maiden, Gunsi, Bon jovi, Raibow, Deep Purple, Skid Row, Van Halen, Dio, Queens ryche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Metal Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Da, braco ajd da mi neko kaze sta cemo na kraju da imam od te clanske, pre sam bar im'o popust na ulaz, a sad nista...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Molim vas recite mi da mogu makar jos veceras da udjem bez clanske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Rose Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Uh... Bas mi se ide veceras-valjda cu moci da dodjem-nesto sam bolesljiva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts