January 15, 200619 yr comment_996617 A bre covece jel uvek moras da kenjas za EL?! Shvatili smo, ne volis je, peace out jebote.
January 15, 200619 yr comment_997398 Hellsing, realno gledano je glup. Nema stvarno radnju, jeste nedorecen i nekako zbrzan i zbunjiv, al mislim da ne poznajem osobu koja ce reci da je sranje... Ima neceg ekstremno gotivnog u njemu... A taman sam mislila da ga uzmem! Znaci ne vredi ga kupovati... ? Hm, mozda.
January 15, 200619 yr comment_997402 heheh EL hahah Sada bih spomenuo...al ne smem obecao sam ....aj al tiho Kravar Bibop
January 17, 200619 yr comment_999120 Ne nasedaj na provokaciju lol!!! @BVD lol go awwy. we dont liek u lol.
January 17, 200619 yr comment_999123 ne mogu sad da chitam swe shto ste pisali, ali me zanima jel ima neko Plawu princezu, odnosno Bosco, i gde to mozhe da se nadje uopshte?
January 17, 200619 yr comment_999144 ne mogu sad da chitam swe shto ste pisali, ali me zanima jel ima neko Plawu princezu, odnosno Bosco, i gde to mozhe da se nadje uopshte? Na ovo mislis, jel' tako: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2107 Nazalost jos niko ne zna gde to moze da se skine...jedino neko da naruci DVD-ove iz inostranstva, pa ostali da rip-uju od njega...
January 17, 200619 yr comment_999172 Dosta ljudi je to gledalo kao "mali deca" zlol. Steta, to su pustali na 3K-u bese? Moraju da imaju to u nekoj arhivi breee...osim ako i to nije izgorelo u onom pozaru u kome su nestali Ninja Turtles sa Djuzom i Simicem, i onaj stari Bugs Bunny sa istom ekipom, kao i mnogo drugih...
January 17, 200619 yr comment_999193 Nisam ja zivela ovde kao dete, ja sam sve to gledala sa specijalnim ugodjajem - italijanskom sinhronizacijom
January 17, 200619 yr comment_999194 Ali, kao sto vidis, davali i ovde. Kao i Umi No Triton....eh...sta bih dao...
January 19, 200619 yr comment_1002091 mmmmm ne...previse je divlja za mene...divlja ruza...Ruzica...heheh ...................... Inace, asistentkinja iz fiziologije izgleda kao da je pobegla iz nekog anime-a ....
January 19, 200619 yr comment_1002125 odkad sam se sisala i nabacila puf jaknicu do malo ispod struka, to govore i meni
January 19, 200619 yr comment_1002135 Taman sam postavio ovakvu temu u sve i svashta kad sam video ovo. Chrno Crusade je definitivno najbolji anime ikad, meshavina dva najbolja animea Full Metal Alchemista i Hellsinga, naravno tu je Berserk i Naruto MANGA BEZ FILLERA. WWW.ANIMESICKNESS.BG.TC - Forum za anime i mangu, obavezno posetite.
January 20, 200619 yr comment_1002615 mushi mushi ^^ Izuzev mozda Roboteka kao klinac i par poznatijih dugometražnih Anima nisam ih se baš nagledao, al evo sad nabavih Rah-Xephona i Samurai Champloo-a i prilično sam ih brzo spiljio Dosta su različiti, (Rah-Xephon je podosta komatozan na momente, treba da zbavim i onu dodatnu epizodu, mada mi ortak reče da je ona takodje filozofska ), ali oba mi se do jaja svidjaju, predstavljaju ona dva različita sveta koja postoje u tim crtaćima kako kapiram - ili su neki samuraji ili roboti ;p. Anyway, ako neko ima preporuku za nešto slično i ili od istih autora ... poz