Jump to content

Anоnymous

Iskreni članovi
  • Posts

    854
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anоnymous

  1. Posle onih menopause related baby fetishes i syringe & needle lambada sa House-om, Cuddy mi je najgotivnija. She got back.
  2. Prvo, ono je prestižna bolnica Princeton-Plainsborough. Drugo, samo teži slučajevi dobijaju onakav tretman, ne svi. House ima možda jednog pacijenta nedeljno. Treće, ... Ok, hteo sam da delujem cool, nema trećeg ili ja ne mogu da se setim. Vogel (the big fat nigra with $$$) je i sam rekao da je Hosue-ovo dijagstičko odeljenje crna rupa u ekonomskom smislu. Translated to stupid that means: THEY HAS LOTSA MONIES TO SPARE LOL.
  3. HAHA YOU'RE USING SARCASM OVER THE NET! THAT'S NEVER BEEN DONE BEFORE! Your failure is now complete. Ova slika je adekvatnija od one iz OP-a.
  4. Don't cry, there's hope yet. You can degay yourself here: http://tinyurl.com/3y2yvg You're welcome.
  5. Congratulations. You're officially gay.
  6. >>1483306 Epic Flail. For that you get one free ★★☆☆☆☆★★★★★★★★ ★★☆☆☆☆★★★★★★★★ ★★☆☆☆☆★★☆☆☆☆☆☆ ★★☆☆☆☆★★☆☆☆☆☆☆ ★★☆☆☆☆★★☆☆☆☆☆☆ ★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★ ☆☆☆☆☆☆★★☆☆☆☆★★ ☆☆☆☆☆☆★★☆☆☆☆★★ ☆☆☆☆☆☆★★☆☆☆☆★★ ★★★★★★★★☆☆☆☆★★ ★★★★★★★★☆☆☆☆★★
  7. Check your facts before posting.
  8. The Final Sign Of Evil je ol' school Thrash. Nekako mi je prethodni bolji ali samo nakon dva slušanja. Doduše, ovo se može smatrati polu-albumom jer sadrži 5 ponovo snimljenih pesama sa albuma In The Sign Of Evil (Tom ne dobija poene za naslov novog albuma. O ne.), i to: Blasphemer, Witching Metal, Burst Command 'Til War, Sepulchral Voice i Outbreak Of Evil. Fin album, mada ja jesam fan i smatram da je Sodom najbolji Thrash Metal bend svih vremena, ali mi i dalje nedostaje onaj zvuk basa i gitare sa prethodnog albuma... Skinuo sam promo, btw. Možda se promeni nešto kada izađe proper verzija ali sumnjam.
  9. Ok, bold-ovaću one važne reči da te ne bih više bunio nego što je potrebno, ok? Ta postava je postojala. [primećuješ kako koristim prošlo vreme, right?] Više ne postoji. It's over. No more. Kaputt! Ne možeš promeniti istoriju kako tebi odgovara samo zato da bi ispalo kako nisi napravio grešku, jer jesi. A sada što ti je krivo što sam je baš ja uočio to je druga stvar. XD
  10. Nijedno pitanje nije glupo. Ali stvar nije u tome, stvar je u davanju lažne nade. Seti se stiha "It builds you up one way / And tears you right back down". Ako stvoriš nadu da je postava i dalje aktivna (a samim time da je Chuck i dalje živ) onda će razočarenje tog hipotetičkog klinca biti mnogo veće i imaće gore posledice. Psychology 101.
  11. Yeah, um, sure. Denial is a wonderful thing...
  12. Znači...on je kreten? Ok, carry on then. ^^
  13. Hey, on je pogrešio, ne ja. XD Širenje dezinformacija nije lepo...zamisli neki klinac uleti ovde i pročita njegov post. Misliće da ta postava još uvek postoji i biće super special awesome oduševljen dok ne pročita negde da je Chuck mrtav i da te postave nema više od 10 godina. Postaće ogorčen i nihilizam mu ne gine. Možda čak i presudi samom sebi zavisno od njegovog mentalnog stanja. So, basically, Hudini could kill someone with that.
×
×
  • Create New...