Jump to content

Minerva_SD

Iskreni članovi
 • Posts

  514
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Minerva_SD

 • Birthday 02/08/1979

Profile Information

 • Location
  Cyber space, Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Female

Minerva_SD's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

 1. Nemaš št ada misliš... Kartman je okosnica svega!
 2. Nemam nikakvih komlpeksa, a sa teme idem jer je dosadna... Pojaviću se opet kad padne neki ispit, da napišem šta i kod koga je pao... Do tad, prijatno!
 3. To što piše ne valja ništa, jer da valja, neko od profana kojima visi za vratom bi napisao neku pozitivnu recenziju... Muziku i te textove neću da komentarišem... a njegove ocene i sl. ne smm da postavim na netu jer se to kosi sa našim pravilnikom!
 4. Lepo, idem na PUNK svirke, dobro se provodim, ne jebem nikakav autoritet, jer ga za mene nema... Ne zanimaju me društveno-prihvatljivi modeli ponašanja...
 5. Ja ne duvam lepak, niti radim bilo šta tome slično! Jednostavno, živim PUNK, i slušam ga, nema potrebe da se spolja uniformišem... Ne znam otkud ti to da mi 'duvamo lepak' i slično?
 6. To je jednostavno stil života, ako ne kontaš, ne znam koliko ima smisla da ti objašnjavam... To je više od muzike!
 7. Kako to misliš "koja je ideja PUNK-a?" Ne razumem te!
 8. Šta? Niko? Onda ću vam postaviti fotke i opričati šta ste propustili!
 9. Za tvoju informaciju, ja radim tamo gde on studira, tako da imam mnogo bolji uvid u njegove ispitne prijave! I skladno tome, u njegov prosek i padanje na ispitima i vraćanje pitanja!
 10. Ne natrljavam nikome na nos ono što ja znam, a oni ne znaju, jer čovek uči dok je živ... Odgovaram jer se uporno trudiš da ti odgovorim, pa 'ajd da ti ne propadne trud... A da objašnjavam ono što lepo u knjigama piše, naročito onima koji izjavljuju da ih zabole ona svtar za to, mi ne pada napamet! Znaš, i ja sam prihvatala tuđe savete i učila od drugih, onih koji bolje znaju... I učim još uvek... A to i vama savetujem... Samo tako možte da postignete nešto... I naravno, čitajte, jer je u ovoj zemlji sasvim dovoljno onih koji su više knjiga napisali nego što su pročitali!
 11. Nije loše, samo izbaci višak opisnih prideva!
 12. Kakve dezinformacije? Pa studira kod mene! I jedan je od lošijih studenata!
 13. Jaka mi je to mustra! Vozi besna kola, dolazi na faks kao da mu ga je tata kupio i repuje! Ipak se zna šta treba da bude rep! Mada ga ja n volim ni u tom izvornom obliku, ali ovo njegovo foliranje je nepodnošljivo!
 14. Ne znam... Ja 'Sinđel' ne menjam! Riba koja radi je za dva sata uradila čudo od preliva nijansi iz jedne u drugu... I pri tom, ništa nije bolelo i ispalo je super!
×
×
 • Create New...