Jump to content

Minerva_SD

Iskreni članovi
 • Posts

  514
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Minerva_SD

 • Birthday 02/08/1979

Profile Information

 • Location
  Cyber space, Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Female

Minerva_SD's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

 1. Nemaš št ada misliš... Kartman je okosnica svega!
 2. Nemam nikakvih komlpeksa, a sa teme idem jer je dosadna... Pojaviću se opet kad padne neki ispit, da napišem šta i kod koga je pao... Do tad, prijatno!
 3. To što piše ne valja ništa, jer da valja, neko od profana kojima visi za vratom bi napisao neku pozitivnu recenziju... Muziku i te textove neću da komentarišem... a njegove ocene i sl. ne smm da postavim na netu jer se to kosi sa našim pravilnikom!
 4. Lepo, idem na PUNK svirke, dobro se provodim, ne jebem nikakav autoritet, jer ga za mene nema... Ne zanimaju me društveno-prihvatljivi modeli ponašanja...
 5. Ja ne duvam lepak, niti radim bilo šta tome slično! Jednostavno, živim PUNK, i slušam ga, nema potrebe da se spolja uniformišem... Ne znam otkud ti to da mi 'duvamo lepak' i slično?
 6. To je jednostavno stil života, ako ne kontaš, ne znam koliko ima smisla da ti objašnjavam... To je više od muzike!
 7. Kako to misliš "koja je ideja PUNK-a?" Ne razumem te!
 8. Šta? Niko? Onda ću vam postaviti fotke i opričati šta ste propustili!
 9. Za tvoju informaciju, ja radim tamo gde on studira, tako da imam mnogo bolji uvid u njegove ispitne prijave! I skladno tome, u njegov prosek i padanje na ispitima i vraćanje pitanja!
 10. Kakve dezinformacije? Pa studira kod mene! I jedan je od lošijih studenata!
 11. Jaka mi je to mustra! Vozi besna kola, dolazi na faks kao da mu ga je tata kupio i repuje! Ipak se zna šta treba da bude rep! Mada ga ja n volim ni u tom izvornom obliku, ali ovo njegovo foliranje je nepodnošljivo!
 12. Ne znam... Ja 'Sinđel' ne menjam! Riba koja radi je za dva sata uradila čudo od preliva nijansi iz jedne u drugu... I pri tom, ništa nije bolelo i ispalo je super!
 13. Pa, eto, ako ima raspoloženih, nega brišu razne gluposti ne samo sa ove teme, nego sa raznih (koliko sam videla najviše je žvrljala u 'kultura, umetnost, mediji'), gde ostavih Morganu ispred kompa samu da žvrlja pod mojim nickom!
 14. Ovo nije blam, ngo kretenizam, al valjda može da se podvede pod ovu temu... Pre par dana se odvalim, odem do prodavnice po još piva i ostavim ortakinju na gajbi (pijanu, naravno), a da se nisam izlogovala... Ne smem ni da čitam šta je gde sve pisala išta joj je palo napamet da žvrlja...
×
×
 • Create New...