Jump to content

Minerva_SD

Iskreni članovi
 • Posts

  514
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Minerva_SD

 1. Nemaš št ada misliš... Kartman je okosnica svega!
 2. Nemam nikakvih komlpeksa, a sa teme idem jer je dosadna... Pojaviću se opet kad padne neki ispit, da napišem šta i kod koga je pao... Do tad, prijatno!
 3. To što piše ne valja ništa, jer da valja, neko od profana kojima visi za vratom bi napisao neku pozitivnu recenziju... Muziku i te textove neću da komentarišem... a njegove ocene i sl. ne smm da postavim na netu jer se to kosi sa našim pravilnikom!
 4. Lepo, idem na PUNK svirke, dobro se provodim, ne jebem nikakav autoritet, jer ga za mene nema... Ne zanimaju me društveno-prihvatljivi modeli ponašanja...
 5. Ja ne duvam lepak, niti radim bilo šta tome slično! Jednostavno, živim PUNK, i slušam ga, nema potrebe da se spolja uniformišem... Ne znam otkud ti to da mi 'duvamo lepak' i slično?
 6. To je jednostavno stil života, ako ne kontaš, ne znam koliko ima smisla da ti objašnjavam... To je više od muzike!
 7. Kako to misliš "koja je ideja PUNK-a?" Ne razumem te!
 8. Šta? Niko? Onda ću vam postaviti fotke i opričati šta ste propustili!
 9. Za tvoju informaciju, ja radim tamo gde on studira, tako da imam mnogo bolji uvid u njegove ispitne prijave! I skladno tome, u njegov prosek i padanje na ispitima i vraćanje pitanja!
 10. Kakve dezinformacije? Pa studira kod mene! I jedan je od lošijih studenata!
 11. Jaka mi je to mustra! Vozi besna kola, dolazi na faks kao da mu ga je tata kupio i repuje! Ipak se zna šta treba da bude rep! Mada ga ja n volim ni u tom izvornom obliku, ali ovo njegovo foliranje je nepodnošljivo!
 12. Baš zato sam i napisala što sam napisala... Jer se kod nas prevođenja 'laća' ko god stigne... Zato je najbolje ako možeš da čitaš originalna dela!
 13. Pa, velika je razlika kada čitaš prevod i original... Tek kada pročitaš originalno delo, možeš da ga doživiš i osetiš u potpunosti...
 14. I dolazi li ko od prisutnih na ovo obećavajuće dobro zezanje?
 15. Ne znam šta traži SMF u metal sceni, ali jesu sjajni i naravno da se nabavlja sve novo od njih!
 16. Ide li neko ili je bio ovih dana na jazz festu koji je u toku ovih dana?
 17. Ma ne seri! Ko je taj uopšte? Ko još pije vino?
 18. Ma, blago svima vama... Ali, postoji jedan problem, sve utopije, do sad je bar istorija tako pokazala, su neslavno završile...
 19. 27.10. 2007. sa pocetkom u 19:00h, klub "Zica" CARTOUCHE - punkrock bend iz Pariza, predvodjen pevacicom i gitaristkinjom Geraldine, sastavljen od veterana francuske punk rock i ska scene. Za uticaje navode The Clash, prvi album Blondie i Camera Silens. Toplo preporucljivo za sve koji su se zaljubili u zenske vokale na francuskom onomad na La Fraction certu, kao i za ljubitelje Deadline, Blitz Babies, TILT, ... Za 5ogodisnjicu postojanja Radnickog kombinata, u Dangubi, u sredu, 31. oktobra 2007. godine, od 21 cas sviraju: POGON BGD BIRTIJA POTRES RADNICKI KOMBINAT SAHT Inače, ovakve informacije možeš naći na www.pljuga.com
 20. Pa, to ti je ono, kad uz prvu jutarnju kafu hoces da procitas novine, i ne zelis da buljis u TV ili monitor!
×
×
 • Create New...