July 28, 200619 yr comment_1194610 I ja sam ih gledala,stvarno su carevi,odushevila sam se kad sam ih videla...a ona voditeljka... VODI ME NA BERMUDE..............
July 28, 200619 yr comment_1194652 Aaaaaaa, ne mogu ni ja da verujem da su bili. Sta su pricali? Jel bio ceo bend?
July 28, 200619 yr comment_1194678 stvarno hvala na disku! @ Bojana - nije mi jasan ovaj tvoj post...
July 28, 200619 yr comment_1194688 ma Bojana to treba da bude jasno nekom drugom al ajd Ma Bojana... Salim se malko. Elem, ako ti trebaju njihove stvari, dacu ti ja. Kao i one stare stvari BY-a koje si trazila...
July 28, 200619 yr comment_1194697 Ma Bojana... Salim se malko. Elem, ako ti trebaju njihove stvari, dacu ti ja. Kao i one stare stvari BY-a koje si trazila... pa moze ,posto ne bih da ponovo davim Gizu!
July 28, 200619 yr comment_1194701 pa moze ,posto ne bih da ponovo davim Gizu! Giza jeste muzicka enciklopedija, ali nesto nisam sigurna da ima Stringse. On je u dosta tvrdjem fazonu... No, ajmo na pp pa da se dogovorimo...dok mi ne odes u Nemacku!
July 30, 200619 yr comment_1196256 i ja sam tamo......prasitji su sad u Bugarskoj pa mozhemo da im ispamujemo temu... znate ono,kad machke nema....
July 31, 200619 yr comment_1197097 i ja sam tamo......prasitji su sad u Bugarskoj pa mozhemo da im ispamujemo temu... znate ono,kad machke nema.... RIOT!
August 1, 200619 yr comment_1197727 Vratili smo se iz Bugarske puni utisaka!Stvarno je sve bilo na extra nivou,cak do te mere da sam se u jednom trenutku istripovao da smo zvezde! Berkovica(mesto gde smo bili)je vrlo prijatan i jeftin gradic,ma savrsenstvo... Sto se tice snimaka,mislim da je Bojana trazila,ja mogu da obecam,ali tek posle gitarijade jer smo sad svi malo u guzvi,a prekosutra palimo...Ako uspes da nadjes od nekog u medjuvremenu(ako ti se zuri),bolja ti je ova opcija preko foruma,odnosno nasih dragih prijatelja benda... Inace,odlozeni snimak gitarijade bice na RTSu,za one koji ne budu isli u Zajecar,gledajte ljudi,bice brdo sjajnih bendova! Dakle,od 1 ujutro pa nadalje,svake veceri na prvom ili drugom,nisam siguran... Zelim puno srece svima,a pogotovo Aetru(njih zaista najvise cenim,sjajni su!) Naravno,Max,nisam te zaboravio,jebi im kevu,pa da udjete u polufinale! A,kad dodjete dotle,sve je moguce posle!
August 2, 200619 yr Author comment_1198214 Bugarska rulaaaa!!!!!!! Elem sviramo u cetvrtak 3. jula na Gitarijadi u Zajecaru, negde oko 21h. Ko bude hteo da dodje, neka bude na vreme posto je satnica jako tesna, i ograniceni smo posto odma posle nas svira Uriah Heep. Sviracemo negde oko pola sata, a pola svirke ce biti nove stvari... @ Max i Cr33p - iskreno se nadam da cemo se gledati u Zajecaru sva tri dana. jedva cekam!!!!! Puno srece i pozdrava!!!! Neke svirke u Beogradu ce biti tek na jesen, osim ako ne upadnemo na Beer fest...videcemo. Jbm li ga... Pozdrav
August 2, 200619 yr comment_1198313 wow ljudi svaka cast!!!!!!!!! predgrupa uriah heepu!!! pohvalicu se caletu da vas poznajem samo napred, gurajte!
August 2, 200619 yr comment_1198321 wow i od mene...Htela sam isto da napisem sto i MAtija al me preteko..E to za Beer fest nije losa ideja...Upadnite kako znate i umete jer nisam u prilici da na bilo koji nacin dodjem do Zajecara...Sledece godine mozda kad pocnem da vozim!!! Broken Strings Broken Strings spomenite Uriah Heepu koliko imate fanova!!!hehe
August 2, 200619 yr comment_1198423 shmrc....ja necu ici na gitarijadu...shmrc... -evo i ja se prikljuchujem loodim fanovima
August 3, 200619 yr comment_1198860 srecno veceras... i nadam se da ce biti neka svirkica grande od jeseni
August 4, 200619 yr comment_1199641 Ej, bio je prenos i bili ste super! pocelo je juce oko pola2...tako nesto na drugom rts-a. Kad ce svirka u Bg-u? Kad ce album, rece ona Olga juce na tv-u da cete izdati uskoro za PGP?! PS. Videle su vas moje ortaki nje na aerodromu Tivat (Djordja i Bogdana), pih bili smo i mi dole, nadam se da niste svirali u CG... POZ