Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_955873

ah tako znaci....sad mi je jasnije icon_mrgreen.gif

elem, samo da se dogovorim sa ljudima, da vidim ko ide pa dolazim u cetvrtak...u planu mi je icon_biggrin.gif

a sto se tice nase svirke, pa toga verovatno nece biti u neko skorije vreme....novi gitarista, spremamo se za neki ozbiljniji snimak i tako....bice valjda nesto posle nove godine..aj uzdravlje!

• Replies 2.3k
  • Views 171.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_956931

e, stringsi, jel znate da je svirka u novom sadu pomerena za petak? cisto da znate da se ne zajebete! zovite i olgu da potvrdite, posto mi se cini da ona nema telefone bendova, a sale je otisao! eto, ja cisto da pomognem! :pivopije;

e, da, jel mozete da mi date telefon tog studija na novom beogradu gde vi imate probe? jel vi pravite probe tamo zato sto znate vlasnika, ili moze bilo ko? icon_confused.gif

bas sranje sto niste isli sa nama u svinjac, ovaj svilajnac, bilo je extra! (ne racunajuci johnsona)! icon_smile.gif bilo extra pecenje posle! icon_da.gif

vidimo se! pivopije.gif

• 1 month later...
comment_976236

posto se DZNSN pokazao kao covek koji voli da cugne, predlazem da izvedemo jedan DRINKING CONTEST 30.! icon_smile.gif tu ce verovatno ucestvovati ovi alkosi iz OSKAR TOMAS-a, max, ATP-ovci... icon_smile.gif

dodjite da upoznate championa! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

user posted image

• Author
comment_976538

@ Bibili - znas i sama da to nije izvodljivo, posto ne pamtim kad smo je zadnji put svirali, a kad god im to predlozim, svi su iz fazona :evo ti ga na:

@ Jaymz - Pazi, posto smo tu i mi i Oskarovci...ne znas u sta se upustas...m...m...mmm!!!

Jedva cekam!!!

comment_981146

prijatelji moji, srecna vam nova godina, da ste mi zivi i zdravi, da napokon dobijete snimanje tog dugo ocekivanog albuma, da vam krene i da postanete i ostanete najbolji alternativni bend u srbiji i sire, sto i jeste! zelim vam stvarno sve najbolje, i da se oparite! icon_smile.gifpivopije.gif

PS: i da napokon odete na te bermude! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif