Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 126
  • Views 16.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

eto, a ja moram da palim do atine icon_rolleyes.gif

jbmt garbage icon_mrgreen.gif

zasto nisu mogli da dovedu jos NEKI band mislim THE band BRE koji BRE je BRE trebao BRE na BRE pocetku BRE da BRE dodje BRE pa BRE nije BRE... a BRE jbg BRE

ali ajde bogi idemo da gledamo onu sto je zaljubljena u courntey...

' date='15. 5. 2005, 14:18'] GARBAGE

EXIT05 - 2DAY

Friday, 08 July - Voda Main Stage

heh izgleda cu i ja ove godine prvi put imati razloga da odem na taj egzit.. icon_razz.gif

Inace, najjaca mi je 'Only happy when it rains',

Pa naravno icon_smile.gif Kad je Shirley napisala za Kurta icon_da.gificon_cry.gif

pa...jesu dobri otprilike desetinu kao Siouxsie & the banshees...

bar meni

Zezas?! icon_uhoh.gif Ne znam za tu informaciju... Je l' ti to ozbiljno? icon_uhoh.gif

Ne zezam, gledao sam intervju sa njom, nisam siguran dali ga je poznavala, ali sam siguran da je pesma posvecena njemu icon_cool.gif

znas sta to moze da bude...kad su pravili taj album '94. Kurt se ubio. Moze biti da su samo posvetili pesmu njemu s obzirom da je Butch bio njihov producent.

Ne znam da li je poznavala Kurta ali da se lozi na Kortni to je sigurno icon_da.gificon_mrgreen.gif

Da, Butch Vig je producirao njihov Nevermind. HVALA VAM PUNO za tu informaciju! Pesma mi se svidja zato sto se pronalazim u njoj, ali eto jos jednog razloga da je volim i slusam po ceo dan... pivopije.gif

Ne znam...tesko da ces naci jedan odredjeni pravac...sto, meni se svidja i alternative-rock... icon_da.gif

a grungepop kako sam isto citao negde? laugh.gif

btw ovo se sve odnosi na 1. 2. i 4. album posto je 3. 90% pop a 10% poprock wallbash.gif

svidja mi se njen novi imidz icon_da.gif

btw...livade i poljane crew je kvlt icon_biggrin.gif

e Dave Grohl je super kao sto rekoh tamo na FF a na dosta pesama svira Matt Walker.

enivej jel slusao neko Angelfish? tekstovi su malo icon_uhoh.gif ali su svejedno simpaticni a i Shirley je vokal tako da ne moze da bude lose laugh.gif

garbage smara na koncertima jedino zato sto svira samo singlove a neke super pesme izostanu. npr. dumb, wicked ways... i sa BG sviraju Cherry Lips umesto Silence is Golden npr.

...e da jel ima neko mp3 garbagea??? icon_mrgreen.gif

znam da vecina nece da se slozi samnom ali mislim da shirley nije nista posebno bez sminke... na ovoj slici sa kratkom kosom nema ni z od zenstvenosti...

znam da vecina nece da se slozi samnom ali mislim da shirley nije nista posebno bez sminke... na ovoj slici sa kratkom kosom nema ni z od zenstvenosti...

moguce. inace u toj fazi sa kratkom kosom je izgledala ... icon_uhoh.gif kao kreten icon_biggrin.gif

pa svaka takva riba je trash... jos ako peva tako neke malo tvrdje stvari... eeej bre riba peva u rock n roll bendu... da nas pojede sve biggrin.gif

Opasnica biggrin.gificon_razz.gif

Ne mora neko da bude lep da bi bio privlacan. Bitno je da ima ono 'nesto' a Shirley to svakako ima. icon_da.gif