michelle Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 (edited) Simpaticni momci koji sviraju Pepperse. Meni se veoma dopadaju, a po reakciji publike koju sam videla u Filozofu i mnogim drugima. Neka neko napise nesto vise o bendu i pliz bez spama, Edited July 14, 2008 by SerbZmaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Pa bend svira jedno 4 meseca , a sastavljen je od 3 clana benda simbelmyne (gitara, bass, i bubnjevi) ....da ne pricam ko peva....Muzika rhcp nam se mnogo svidja i mnogo je zabavna za sviranje i sve i super je atmosfera kada sviramo, tako da nam se to mnogo dopada...i nastavicemo da ih ozbiljno radimo..Kao sto rekoh sada sviramo nekih 12-13 pesama peppersa, radicmo na tome da sviramo bar 25...pa cemo poceti da skidamo i druge pesme ne samo od peppersa...A posle toga mozda cemo i poceti da radimo neke autorske pesme koje ce biti u nekom fazonu peppersa samo naravno drugacije i verovatno na srpskom jeziku...do tada cemo uci u taj fazon muzike...eto to su planovi benda za buducnost..... Vidimo se u subotu ! Naucite tekstove , zephyr song, parallel universe, power of equality ... Trebace vam Eh da vas vidim , pogotovo za ovu poslednju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 8, 2005 Author Report Share Posted March 8, 2005 Bend postoji 4 meseca...Imali samo 4 svirke .....Prosli u superfinale demo masters turnira...kao rhcp tribute...Trenutno sviramo samo pepperse...Ko nas nije cuo evo link za "cuveni" wicked otherside ..hehe Otherside Sastav : Max-vokal Mili-bubnjevi Stex-gitara Bole-bass Ovde ce biti najave za svirke i sve... Hajde da cujem sada komentare , ko nas je cuo ?? Za ubuduce se planira neki klupski repertoar a mozda i autorski kasnije... I tako...Nemam sada vremena da pisem... pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buba :) Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 toliko truda i potrosenih net sati uzalud odlicni ste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Naucite tekstove , zephyr song, parallel universe, power of equality ... Trebace vam Eh da vas vidim , pogotovo za ovu poslednju ... Ima nekih koji vec znaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 U,menjamo repertoar,NICE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zli 0bucjar Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 pa nismo mi Underdeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 pa nismo mi Underdeath uuuuuuuuuuuu Zli, sto se ne hvalite za site?! http://ljute-paprichice.co.sr/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zli 0bucjar Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Dea dusho... ne teraj Shegu SHEGOOOOOOOOOOOOOO VRATI SEEEEEEEEEEE e ajde bez zezanja, ukinucje nam Zla moderatorka i ovu temu shto se sajta tiche, izmajmunisacjemo bole i ja neshto kad budemo imali vishe vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Dea dusho... ne teraj Shegu If you want so... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 (edited) Ova tema postaje dosadna, jer nema Maxa... Edited March 9, 2005 by dea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 E, ovako: posle svega shto sam ja video i prochitao na ove dve teme, prosto ne znam odakle da krenem, ustvari znam VI STE PRSLI. Na ovim temama se najmanje o bendu pricha (mada koliko je bend postigao i razumljivo je). Ne bih se nadao majicama da sam na vashem mestu, posto i ona jedna koju sam bacio nije bila moja. Majice finansira bubnjar! @Bibili YOU ARE SO DEAD!!!!! Trazhitjesh ti da te neko prati! @Vuki Nisam znao da imash dobru sisu, moratje i to da se ispita! @Dea Od cele ekipe ti si najvishe tr00 i mnogo se slatko smejesh dok me gledash dok ti ovo kucam! @Tinea Zakljuchak: Subota tje biti lodo veche, kako za nas tako i za vas, tako da jedva chekam! MAX HAS SPOKEN! Check out the wallpaper, vremenom bitje ih josh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 a ja? E Max sad si me razocarao i da znas necu da pozalem opkladu na vas a htela sam,majke mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 a ja? E Max sad si me razocarao i da znas necu da pozalem opkladu na vas a htela sam,majke mi... Au, pa tebe je zaboravio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ova tema je sad malo bolja @Maximus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Sta mislite o wallpapreu? Meni se bas svidza pogovotu ona ljuta papprichica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Sta mislite o wallpapreu? Super je tj. super su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Sta mislite o wallpapreu? Meni se bas svidza pogovotu ona ljuta papprichica... Pa paricica jedina i izgleda normalno na celom wallpaperu Au, pa tebe je zaboravio... to nije smesno,necu da glasam za njega i pocecu da podrzavam Djoleta u njegovom vec poznatom prozivanju Max-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 necu da glasam za njega i pocecu da podrzavam Djoleta u njegovom vec poznatom prozivanju Max-a... Pa, zar je dotle doslo?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Pa, zar je dotle doslo?! Pa kad ne vodi racuna o svojim obozavateljima... Ako ovako nastavi izgubice i svog jedinog POZNATOG gay fana,mislim ni njemu nije uputio nikakve zelje i cestitke ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 ZNACI GLASAJTE VECERAS U PERIODU OD 21-23 PUTAM SMS-A ZA LJUTE PAPPRICHICE, NA SLEDECI NACIN: HIT LJUTE PAPPRICHICE I POSALJITE TO NA 2202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ovo ce biti zanimljivo....pogotovo me zanima koje pesme ce nam pustiti .... Hajde ko glasa , dobija autogram ili deo iscepane majce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Hajde ko glasa , dobija autogram ili deo iscepane majce UUUUUUUU Ja cu glasti vise puta sigurno, vedecete kada dobijete rezulate glasanja. Broj mi pocinje kao datum Maxovog rodjenja (nista nije slucajno)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 A ja cu da glasam 100 puta sa razlichitih brojeva.... vec sam sredila za 20-ak brojeva sa kojih cu ja da posaljem poruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretendress Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Hajde ko glasa , dobija autogram ili deo iscepane majce SMS po SMS cela majca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts