Guest Zli 0bucjar Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 aaaaah sad sam ustao... jebena nocjna smena sutra cju imati podochnjake do poda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 sutra cju imati podochnjake do poda Nista sto sminka ne moze da sredi... Mislim ako vec hocete da budete k'o peppersi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 uhh, ja skupljam karte sutra... uhh A, ja sam ih skupljala prosli put Dodjose druga vremena Oh, well! Ali moracu da ti objasnim kako se rasporedjuju glasovi (mi smo prosli put koristili visu kombinatoriku da bi ljp prosli dalje)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 (edited) E pa znam ja to (zadnji put sam sredila da prodje ATP- Iced earth tribute) Tada josh nisam chula papprichice! Skupila sam preko 30 karata i josh se uchepila mnogima da ih stave bar na drugo mesto... i oni prodjoshe Ali ovo nije tema za njih, ali nema veze... danas treba da se pokazemo kao pravi fanovi... jel' tako?? Edited March 12, 2005 by Tinea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 auuuuuuuuu,koje cepljenje Pa nije.... Ne bi ja najboljim drugarima da se cepim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 danas treba da se pokazemo kao pravi fanovi... jel' tako?? O, da!!! Jedva cekam! Nadam se da cemo uspeti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Ne bi ja najboljim drugarima da se cepim Slusaj, mala, put do decka vodi samo preko najbolje ortakinje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Slusaj, mala, put do decka vodi samo preko najbolje ortakinje! E pa meni nije bilo preko najbolje drugarice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 E pa meni nije bilo preko najbolje drugarice... To ti mislis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 To ti mislis... Pa, koliko ja znam, bilo je sve preko mog ortaka... ali nije mi najbolji, stavise, nismo uopste nesto extra ortaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 (edited) Pa, koliko ja znam, bilo je sve preko mog ortaka... ali nije mi najbolji, stavise, nismo uopste nesto extra ortaci Nista ti jos ne znas... Momci, srecno veceras vas fanovi su uz vas RASTURITE IH SVE!!! Edited March 12, 2005 by dea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuki Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 yeah....."knock 'em down" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Ma rzbice ih sve Ljute papprichice Rulz!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
People before Profits Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 jeli bwe picke, kad ce meni da lete tange na binu, a????? svu slavu vi poqpiste! e necu! 5 pari gaca i jedan top............pa kad bi hteli da prodate otplatili bi svirq bilo je stvarno dojaja (i to ne mislim samo zbog onog sobera na pocetku )......................svaka cast.................a tek one devojcice u prvim redovima....... vama nece biti dosadno u skorije vreme.......ili su sve za maxa BIG UP!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Bilo je super veceras!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 SUNCAD MOJA NAJBOLJI STE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 WUPIIIIIIIIIIIII Winners!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
One_step_beyonD Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 fino je to,ali on mercury shto niste svirali.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 fino je to,ali on mercury shto niste svirali.... To sam ih i ja pitala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zli 0bucjar Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 brate ovo je prva svirka a da nismo svirali tu pesmu mojne da dizete ustanak zbog toga ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zli 0bucjar Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 e da kako je zvuchao Tool na pochetku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 jeli bwe picke, kad ce meni da lete tange na binu, a????? svu slavu vi poqpiste! e necu! 5 pari gaca i jedan top............pa kad bi hteli da prodate otplatili bi svirq bilo je stvarno dojaja (i to ne mislim samo zbog onog sobera na pocetku )......................svaka cast.................a tek one devojcice u prvim redovima....... vama nece biti dosadno u skorije vreme.......ili su sve za maxa BIG UP!!! max ima svog crnog viteza tako da ce ostatak benda razdeliti cice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prinzessin Tinea Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 kako je zvuchao Tool na pochetku? Ja ti vec rekoh- SUPER!!!!! Bio si strava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Hvala ljudi na podrshci...ne znam shta bih bez vas sviju... Atmosfera je bila fenomenalna i stvarno sam se osetjao fenomenalno dok sam bio na bini...ja sam malo razocharan sobom zato shto sam ochajno pevao ali ako to vama nije problem ajde valjda nije ni meni...poz svima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 A shto bre niste svirali neke starije pesme nego samo ove najkomercijalnije balade... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts