May 9, 200520 yr comment_789565 A ko da ga neko pa zove tako.... Slash je covek bre! Sad ste me zbunili!!! Ja reko imaju novog basistu. Inache, Slashu uopste ne stoji da se zove Steva bolje - Kosomir. Inache, pozdrav za A.Terapiju.P. (da ne otkrivamo bash sve!) i uvek volim da vas cujem.Nije savrseno,naravno,jos je to mlad bend,ali practice makes perfect a oni imaju dobru atmosferu a to je dobro za pocetak. Haug!
May 9, 200520 yr comment_789609 Analna Terapija Penisom... ako se ne varam LOL,svaki dan naucish neshto novo...nego pitanje za "fanove" kako ide cela postava benda????
May 9, 200520 yr comment_789715 Sad ste me zbunili!!! Ja reko imaju novog basistu. Inache, Slashu uopste ne stoji da se zove Steva bolje - Kosomir. Inache, pozdrav za A.Terapiju.P. (da ne otkrivamo bash sve!) i uvek volim da vas cujem.Nije savrseno,naravno,jos je to mlad bend,ali practice makes perfect a oni imaju dobru atmosferu a to je dobro za pocetak. Haug! Ovaj ne basistu nego gitaristu
May 10, 200520 yr comment_790781 Ovaj ne basistu nego gitaristu Znaci vec si se uvalio? kako ide cela postava benda???? Marko-vokal Slash-Steva-basista Darko-solo gitara Adrijano-ritam gitara, tj. bio je, a sada se Duke ubacio na njegovo mesto Ivan-Mili-bubnjar. Eto!
May 10, 200520 yr comment_791010 Adrijano ne svira vise u ATP-u?!?! Zasto? Isto shto je on rekao??? Kad?Kako?Gde?
May 10, 200520 yr comment_791079 Ko se ubacio koji kurac , fino su me pozvali i ja sam prihvatio, inace sve vase kritike u vezi sviranja su dobrodosle jer ce ozbiljno da se poradi na tome zivi bili
May 11, 200520 yr comment_792559 ATP jeli????? Odlicni ste znam vas sve bre covece!!! samo napred....krenite polako sa autorskim stvarima pozz ~~~~~~~UNDERDEATH~~~~~~
May 19, 200520 yr comment_801576 Adrijano-ritam gitara, tj. bio je, a sada se Duke ubacio na njegovo mesto Znachi desilo se.....jebi ga,Adrijano dobar dechko ali oni valjda znaju shta je za njih najbolje.....
May 23, 200520 yr comment_805706 Bend je odlucio da se trenutno bazira samo na Iced Earth zbog uvezbanosti, kasnije sve je moguce
July 4, 200520 yr comment_841290 mora solo gitarista da vezba hammer on i pull off, i da ne svira vishe iza ledja
July 4, 200520 yr comment_841463 mora solo gitarista da vezba hammer on i pull off, i da ne svira vishe iza ledja Zacudih se kad sam doziveo da od tebe vidim neku 'skoro' pravu kritiku, aj pomogo bog
July 5, 200520 yr comment_842349 Samo jedno: Na kraju svirke izasla Olga na scenu i objavljuje koliko je ko dobio glasova. Prvi su Metallica tribute sa toliko i toliko glasova... Je l` ima nekog iz benda tu? Ima? E, cestitam... Drugi su ATP sa toliko i toliko glasova... Je l` ima nekoga iz benda da je tu? Javljaju se Slash i Dare-evo tu smo, tu smo... Olga ce na to-dobro, nema nikoga, prenesite im da su drugi... Pa zar toliko nevidljivi da budete, i to na dva metra od bine...