Jump to content

Duke Of Borca

Iskreni članovi
  • Posts

    566
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About Duke Of Borca

  • Birthday 10/03/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Kraljevina Borca

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Duke Of Borca's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

66

Reputation

  1. Ja ne brisem zice posle svirke, to sto je neko brisao bulju, jeo pljesku sa majonezom, drkao kurac, daje poseban smek mojim zicama. Sviram gitaru koja se kurvala po celom Beogradu, niko je nije hteo i na kraju se skrasila kod mene <3. Bend zice mi zvuci ko vapaj matore kurve za mladim kurcem.
  2. Sta znam ja sviram tu pedalu vec 6-7 godina, napajanje je 18v . Koristim samo dist kanal. Pedala ima slabe basseve, pa je potrebno to kompezovati na pojacalu, a ako pojacalo isto ima slabe basseve, eto glavobolje. Inace pedala ima odlicnu definiciju tona, ali kao sto rekoh da bi ta pedala "pevala" potrebno je obezbediti dosta bassa
  3. Nekom finom turpijom, ne bas onom za nokte . Ja sam svoje probleme sa pucanjem zica tako resavao, a javljali su se obicno pri menjanju debljine istih. Kad menjas debljinu zica moras da pazis na vise stvari, a to su: istoniranost gitare, visina zica, urez u kobilicu, eventualno zakrivljenost vrata gitare, mozda i jos nesto, ne mogu da se setim
  4. Isturpijaj kobilicu. Ne znam koji je tvoj slucaj, ali pucanje zice cesto zna da se desava kad menjas debljine zice u odnosu na one koje si ranije imao zbog drugacijeg ureza u kobilicu.
  5. A, u tom si fazonu, onda je sve u redu
  6. Zahvaljujuci zakrivljenosti prostora, pod uticajem gravitacije, manja tela mogu da orbitiraju oko vecih. Ne znam odakle ti to da prostor ne moze biti iskrivljen?
  7. Evo jos novih singlova koga interesuje Pesma za kraj sveta(srpska verzija): http://www.youtube.com/watch?v=creKMTIbW0I Nocas mi srce pati(Toma Zdravkovic cover):
  8. Novi singl 357(engleska verzija, postoje jos srpska i ruska): http://www.youtube.com/watch?v=H3WzWoLu-uI
  9. Najnovija pesma od 357, za sad u dve verzije: srpskoj i ruskoj. Kupovinom pesme pomazete grupi, hvala. http://www.cdbaby.com/Artist/3​57TripAt7
  10. To samo pokazuje da u metalu i uopste rokenrolu ima sve boljih picaka, pre 10 godina u kstu je najbolja picka bio moj ortak Nemanja. Inace gun je odlican klub za svirke, samo furaju alternativnu pricu.
  11. Normalno u Banjaluci, kakav kurac ciklon, Beograd odavno nema dobar klub za svirke, pitanje je dal je i imao, dok je dfk sasvim druga prica.
  12. Decko svira sasvim korektno, sta je tebi gitarista sa mudima? Da neces Santana da ti svira u srpskom demo bendu u povoju?
  13. Hvala vama, vi ste bili jos bolji
  14. Ko je voleo Uneven, moze doziveti neponovljivo etno iskustvo 13.04. u kstu, tad i mozda vise nikad. U pitanju je humanitarni koncert srce za Sladju, a za vas ce svirati bend Nepar. http://www.facebook.com/event.php?eid=213732291977543&notif_t=event_invite Ulaz: 250 din.
  15. Neverovatno kod ovog coveka je sto se uvek uvali tamo gde je prethodni vokal nezamenjiv. Inace lik je veliki baja, tu price nema, cak bi mi Iced Earth bio drazi sa njim, nego sa pandurom.
×
×
  • Create New...