Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 124.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Flash Of The Neon Light
    Flash Of The Neon Light

Ovi carevi obećavaju... Nightfall smatram jednim od najbolji domaći metal bendova. Po meni su oni bolji i od nekih slavni bendova. Momci samo tako nastavite!

comment_1244040

ljudi, ajde sto pre da se dogovaramo, jer cemo mi biti u strasnoj guzvi u narednih mesec dana, pa sto pre napravimo dogovor to bolje po sve nas, a i da to zavrsimo na vreme zbog guzve oko zakazivanja datuma...

neka mi se neko javi sutra ili prekosutra (ili cu vas mozda i ja nazvati)...

pozz

comment_1244451

Jebo vam ja mater zakazujte to, al ako zakazete nekineodgovarajuci datum pobuicu vas sve.. max ce prvi ostati bez jaja :)

I ocu snimak opsesije maxe :D

Edit: a da boze gospode, zaboravih reci, svirka bila do jaja, mislim zvuk takav kakav je, al bilo je do jaja. Evo posle 5-6 dana i dalje me boli vrat. Sve zbog slemovanja na NightFallu i Atlantidi :D

Edited by Telcontar

comment_1246585

red bi bio i da ja nesto dodam!!! :cool:

Svirka bila extra :da: ....stvarmo ste me prijatno iznenadili...jer sam do svirke slusao samo demo....ali ziva svirka je merilo kvaliteta....tako da ste na taj test prosle!!! Maxe ( :rockdevil: ) skidam ti kapu po 100-ti put...samo napred matori ;) ...a za Bobu = :cool::muzicar: nemam komentara...jedino bi mogao da promeni one Dzon Vejn cipelice :bigblue: ...ostatak ekipe neznam ali vidim da veloma LEPO funkcionistete kao celina i samo napred!!!

P.S. Dzoni je naucio da broji do 4 iz 6-og puta :da::):da::):da::)

P.S.S. Kako mogu da skinem ove stvari sa Myspace-a!? Imam onaj stari demo a red bi bio i da se ovaj nadje u kolekciji! :pivopije:

Edited by The Wicker Man

comment_1248100

BRATE nightfall rules!

da sam nesto mladji verovatno bi sada svirao nesto kao nightfall ali jebi ga bas razmisljam da osnujem tribute ovog istog benda i da ga nazovem nightfall na srpskom i da preradim sve textove i napravim jednu dobru parodiju ovog istog benda,i posle to sve snimim u Bobanovom studiju i ostavim mu to da ima cemu da se smeje!!

ko hoce sa mnom da svira ovo?

comment_1248391

BRATE nightfall rules!

da sam nesto mladji verovatno bi sada svirao nesto kao nightfall ali jebi ga bas razmisljam da osnujem tribute ovog istog benda i da ga nazovem nightfall na srpskom i da preradim sve textove i napravim jednu dobru parodiju ovog istog benda,i posle to sve snimim u Bobanovom studiju i ostavim mu to da ima cemu da se smeje!!

ko hoce sa mnom da svira ovo?

ma moci ces ti to i sam da sviras....:)

a kaka je to svirka u pozarevcu...jel nesto samostalno ili se smarate zsa 202jkom?

comment_1249066

ma moci ces ti to i sam da sviras....:)

a kaka je to svirka u pozarevcu...jel nesto samostalno ili se smarate zsa 202jkom?

Ma sa 202jkom.....shto se samostalne tiche......bice neshto vrlo uskoro....... :bigblue:

@Serafim - Ti nisi normalan....

@Exilion - Gde si Milane legendo?..... :rockdevil: moramo negde da sviramo zajedno.....