Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 880
  • Views 74.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

comment_1157552

@Nidza

Alo bre borchaman-e, pa des bre kochanj ti poljubim? Ti dojdes sa ovim pandomanima na ono rostiljce? Sam kad se svrshi ovaj ispitni rok! Da ispolazem sve, da upisem trecu i da onda zajebavam Jocu "D Nekrofadzist" 2. godina!

Pozdrav za sve koji su bili na svirci. Ako je neko snimao svirku, a cini mi se da jeste, daj nek ostavi post da nekako pokupimo to!!!

Pozdrav za ortake iz NadimaC-a!!

DM RUlZ

comment_1157575

Pa nisu losi ovi daggerSpawn_ovci ali pevac im je pravi globalista...tako da mi to malo remeti harizmu al avaj...

Ove Nadimache iskreno nisam ni slusao al ono rekao mi ortak u kom su fazonu pa stoga im porucujem samo napred trash is not dead!

• Author
comment_1157627
Pa nisu losi ovi daggerSpawn_ovci ali pevac im je pravi globalista...tako da mi to malo remeti harizmu al avaj...

Ove Nadimache iskreno nisam ni slusao al ono rekao mi ortak u kom su fazonu pa stoga im porucujem samo napred trash is not dead!

Mengele kurvo stara pivopije.gif

znao sam....hellsangels... laugh.gif ko bi drugi,.... biggrin.gif

comment_1158542
sa kojim stokarima ja sviram... ;p

Ej bre ti kumodraski decace!! Ako je nesto selo to je onaj tvoj gore kumodraz! Cim prodjes trosarinu, pocinju sve vrste domacih zivotinja! Mladenovac je bre metropola za taj gore deo do centra beograda ti treba skoro isto kao i meni! A opet si daleko od gradske buke i sranja! Mali grad je zakon, zivis ko covek, poznajes ljude, poznajesh grad, poznajesh dragstore ! Extra!!!! A ne ono, ludnica neznas ko koga jebe! Eto naterao si me da se iskenjam i sad odo da spavam i ujutru da polazem kolokvijum!! Ajd pozdrav! Ziveli!

comment_1160671

Jeli Dacho...cujem da si postao bajker....znas....mi bajkeri jebiga..hahahaha...bolje bi ti bilo,mi hellsi....

pivopije.gif

• 2 weeks later...