May 2, 200619 yr comment_1116044 ne znam gde ovo drugde da stavim ali evo....radi se o okupljanju shcp, Ispred-dragstora,zla buka foruma i myspace ludaka evo: Znaci okupljanje forumasha, myspejsera i ostalih virtualnih drugara... Subota 6.5. u 19h , park kod skupshtine. plan: 1) Bleja, pijuckanje, zezanje u parkicu 2) Koncert : doghouse, Wall of silence, Osmi putnik 2 i Sto maraka u domu omladine 3) Ska after-party na Akademiji... SVI ljudi dobr volje su pozvani! PS.LJUDI DAJTE PROSLEDITE OVO MALO...DA DODJE STO VISE LJUDI!
May 5, 200619 yr comment_1119137 Do jaja... Ljudi, je l' zna neko kad ce vise Nothing Left da izdaju CD??? Ne mogu vise da cekam!!!
May 21, 200619 yr comment_1135641 tolko smo dobri hehe ne znamo jos nista ...snimali smo ponovo nesto snimak treba da se doradjuje jos nesto da to valjano zvuci i ondak cemo da vidimo sta i kada treba da se uradi split sa kru korom
May 23, 200619 yr comment_1137525 e ljudi kao sto znate 9. juna se ide na HATEBREED u Sofiju. Ima organizovan bas i imam sledece informacije. (znam da ovde nije mesto na forumu za ovakva obavestenja ali ne mogu sad da otvaram posebnu temu) Informacije za odlazak na Hatebreed: Sveukupna cena (autobus+ulaz na koncert) iznosi 30 evra. Putuje se organizovanim autobusom iz Beograda za Sofiju 9.juna ujutru i vraca se 10.juna u ranim jutarnjim casovima. Svi koji zele da idu moraju do 30.maja da uplate barem 20 evra, inace nece moci da putuju. Ovaj novac mogu uplatiti u radnjama Chandoo (Prizrenska 13) i Hooligan (Kralja Milutina, preko puta Dadova)...Za sve ostale informacije nazovite telefon 064-229-226-0 .