Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1805177

Ajmo u zatvor i sve opet Jovo nanovo :lol:

Al` se ovo iskomplikovalo!?

Sto se tice Selfa, bas ta bebasta faca ga cini ljigavijim i od pocetka mi je bio sumnjiv, tj. neko kome se ne moze verovati.

Mada vise ne znam ni kome se ovde moze verovati...Na kraju ce Sukre ispasti vodja kompanije :lol: :lol: :lol:

Edited by hate squad

• Replies 1.8k
  • Views 145.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Feniks .
    Feniks .

Nakon prekida od nekih  12 godina, od nedavno sam nastavio pracenje ove serije, zavrsio trecu sezonu i evo sinoc kraj cetvrte (bas sam napredan  ) Inace, ide redovno na Tv sada, veceras je film , valj

comment_1805479

Evo,samo da kažem da moje ludilo za PB ne jenjava ... odgledah sinoć 3 epizode vezano .... poludeo sam skroz. Ne zna se koji serijal je bolji, ovaj 4. mi je stavrno odličan, baš se izdvaja od ostalih. Ako moram da poredim, nepriskosnoveni su mi prvi i četvrti serijal.

A što se tiče poređenja onih cica ... ako niste primetili da je Sara (sa stomakom, ali ja nisam tat avaj!) ne napucana a ova druga je išminkana, ispozirana i nacickana ... Saru za ženu! :) Mnogo mi se dopada stavrno ... zamišljam je kako kuva ajvar bre! A zamsilite onu drugu ... no way!

comment_1805532
Jao nece valjda opet :) :) :)

Haha. :) Take it easy. :D

Evo,samo da kažem da moje ludilo za PB ne jenjava ... odgledah sinoć 3 epizode vezano .... poludeo sam skroz. Ne zna se koji serijal je bolji, ovaj 4. mi je stavrno odličan, baš se izdvaja od ostalih. Ako moram da poredim, nepriskosnoveni su mi prvi i četvrti serijal.

Nisam znao da si i ti jedan od "naših". :) Slažem se za prvi i četvrti serijal, iako najviše volim drugi. :D Prvi je poseban zbog svoje priče i naravno "preciznosti", svaki detalj je na svom mestu. Ova sezona je baš dinamična, i rekao bih "urbana", sasvim nova i to mi nesumnjivo odgovara.

A što se tiče poređenja onih cica ... ako niste primetili da je Sara (sa stomakom, ali ja nisam tat avaj!) ne napucana a ova druga je išminkana, ispozirana i nacickana ... Saru za ženu! :) Mnogo mi se dopada stavrno ... zamišljam je kako kuva ajvar bre! A zamsilite onu drugu ... no way!

Sara! I za ajvar i za sve drugo. :D

comment_1807781

sljedeci ponedjeljak:

Michael and Lincoln race to get Scylla back from Gretchen and her new partner who are just as determined to get a missing piece of the puzzle from the brothers. Meanwhile, Mahone meets with an old colleague who is torn between friendship and duty, and T-Bag’s faith is put to the test while holding Gretchen’s family hostage on the “Just Business” episode of PRISON BREAK.

a prekosutra cini se da linc opet strada kukavac.. bar u najavi.