December 26, 200618 yr comment_1261031 to ti pise i u potpisu Edited December 26, 200618 yr by niking
January 3, 200718 yr comment_1265838 jednostavno jebu keve... jedno nedelju-dve mi je ovaj zadnji album bio na mobu... znachi zarazio sam se...
January 6, 200718 yr comment_1268238 jebu keve, ali nikako da nadjem nesto od njih, mozda i zbog toga sto me mrzi...
March 17, 200718 yr comment_1345345 ah, da, nabavio sam i njih, i to sve cini mi se jebanje keve!!! MOSH!!!
March 25, 200718 yr comment_1354583 dobri su oni, samo su bili MNOGO bolji dok je keith bio vokal... bili su ok i kad je presao na mesto gitariste na Haymaker-u... ima nekih bas do jaja pesama na tom albumu, ali kad je ovaj otisao, jos promenili i bubnjara, sve je otislo u kurac... vendetta je poprilicno slab album... sve u svemu, ocekujem da se poprave novim albumom pod nazivom "Venom And Tears" koji se ocekuje negde u drugoj polovini godine, posto je poslednja pesma "London Dungeon" koju su napravili za "VA - Trustkill Takeover Volume II" sasvim ok. kako god, ovaj vokal nikad nece biti ni desetina keith-a, koji je harao sa svojim vokalom (meni licno jedan od najomiljenijih)... ako ima jos nekoga ko je nostalgican za keith-om kao i ja, nek ide na xRAINx i nek poslusa/skine pesme u kojima peva keith u necemu sto bi trebao da bude njegov novi bend, samo kako trenutno stvari stoje izgleda da je mrka kapa da ce zaista i izaci novi album iako je bilo govora o tome. P.S. "You Don't Have To Be Blood To Be Family" FUCKING RULES!!!
October 19, 200717 yr comment_1516612 Njihovi tekstovi su mi najbolji ,verovatno i zbog toga sto su totalni xSTRAIGHT EDGEx Mada albumu "Vendetta" nedostaje dinamike.ipak ima dobrih pesama i na tom albumu. xFOR MY SELF,FOR MY FRIENDS,FOR MY FAMILYx
October 27, 200717 yr comment_1520666 DOK SLUSAM VENOM AND TEARS DA NE ZNAM DA SU THROWDOWN POMISLIO BI DA SE PANTERA PONOVO OKUPILA.DEFINITIVNO POSLE HAYMAKER-a SU OSTALI BEZ IDEJE STA TREBA DA SVIRAJU I KAKO DA ZVUCE.
October 29, 200717 yr comment_1522242 imam sve od njih. cuo sam za njih na headbangersball-u sa spotom Forever gde sam odlepio. zatim Vendetta koji je ok, i onda DEBAKL!!!! Venom and tears je neprikosnoveno govno od albuma. ako im se Pantera svidja toliko (a meni se svidja) ne znaci da treba da sviraju i skinu potpuno sve od njih. znaci vokal, pevanje, zika, = PANTERA. veliko razocarenje u Throwdown...... na zalost.
October 30, 200717 yr comment_1523031 Potpuno se slazem da Throwdown sada zvuce poput Pantere. Trebalo bi da se vrate malo vise hardcore korenima,kao na starijim ostvarenjima,kad bi snimili bar jos jedan album u fazonu Haymakera .
December 23, 200717 yr comment_1557473 Pa ne bih se slozio da je Venom & Tears dobar album,ali srecom ima dosta drugih kvalitetnih hardcore bendova ,evo u poslednje vreme slusam dosta TOO PURE TO DIE i xTRIPWIREx
December 24, 200717 yr comment_1557778 Ne znam sta mu fali meni je odlican album...Svaka pesma je dobra.
December 24, 200717 yr comment_1557998 Pa dobro to je opet pitanje ukusa,meni se ne svidja ,ali razlog toga je mozda i to sto sam ocekivao previse od njih
December 25, 200717 yr comment_1558653 I da znas da nije ostao skoro nijedan od prve postave benda ,bubnjar je u 18 Visions-ima, Brandon u Bleeding Through,sadasnji vokalista takodje nije taj koji je ucestvovao u osnivanju benda ,neznam mozda basista mada ni za njega nisam siguran
December 26, 200717 yr comment_1559210 Pa tako je na plakatu...Zar je vazno? Soilwork ce svirati cetvrti a Throwdown treci to znam.