Jump to content

dr NIK@

Iskreni članovi
  • Posts

    1371
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dr NIK@

  1. dr NIK@

    Pornići

    upravo gledam jedan do jaja pornic... glumac, a i glumica su mi veoma poznati u njemu...
  2. eh.... bas mi je krivo sto na kraju ipak nisam mogao da prisustvujem beogradskoj premijeri... bice jos prilika, nadam se.
  3. ali zato za ISDN moras da placas racun, zato mi i nije dobra opcija. kad sam imao wireless imao sam 256kbps, koji kad je radio isao je do maxa.
  4. wireless je do jaja ako imas dobrog provajdera, u suprotnom je da izjedes muda od nerviranja. licno iskustvo. u sustini, svaka vrsta neta je do jaja, ako imas dobrog provajdera. (sem dial-up-a i ISDN-a)
  5. odakle ti to?! ja sam na Beotelu vec godinu dana i nikad nije bilo takvih problema. samo je u jednom periodu bilo malo zajebavanja kada su se selili u nemanjinu. i naravno, ponekad padne protok, ali je u sustini ok. bas bas retko dodje do prekida veze. inace, kod ADSL-a je jedino sranje slab upload i nesto slabiji ping, a ADSL kod nas je dodatno sranje sto telekom drzi monopol, pa su cene jos uvek velike, ali sta je tu je. sa druge strane, kabl je kod nas prilicno sugav za sada, jer imamo sugave provajdere. sbb je jos i najbolji iako su pravi kreteni, a i nevidjeni su foliranti, mada ima dosta ljudi kojima ok radi. ptt je zato katastrofa, njih totalno zabole dupe. od kad su uveli net nisu promenili cenu, a mreza im se razvija ocajnom brzinom i nije bas u najboljem stanju.
  6. dr NIK@

    Pornići

    only 4 Double Fire Big White Cock
  7. kad sam rekao instruktor, mislim i na one koji da kazem "cuvaju" teretanu, tj. oni koji je vode. ranije kad sam isao u jednu teretanu, nije bilo instruktora koji su specificno zaduzeni da nekome pomazu oko treninga za sve vreme trajanja ili slicno, vec bude 1 tip (ponekad dvojca) koji nas prima, objasnjava oko vezbi i eventualno pomogne ako je potrebna pomoc i slicno... na takvog nekoga sam mislio. sve jedno, dobro si prosao. a za potpis te potpuno razumem. i ja sam par puta ispizdeo.
  8. pa jel ima instruktora u toj teretani?! P.S. sjeban ti je potpis.
  9. tj otvorite pre shugu.
  10. U restoranu sam se dobro najeo pasulja U stomaku je pocelo gadno da mi kulja Poceh pred sovom da prdim ko svinja Al je dotuce kad o carsav obrisah slina. Pri oblisku Ajfelove Kule. hehe...
  11. dobro.... mislim da su svi shvatili da ih obozavas od pocetka do kraja, u svim mogucim oblicima. cak i tvoj avatar to dokazuje.
  12. evo LINKA za spot za pesmu sa novog albuma. interesantan je.
  13. odnosilo se (i dalje moze da se odnosi) na bilo koga ko bi eventualno imao problem sa mojim misljenjem. ako si se ti licno osetio prozvanim, to je vec tvoj problem. btw, i ja se pridruzujem cestitkama.
  14. Ja sam pravi mrgud i mrzim vas sve A pogotovo popizdim kad vidim osmehe Videh White Dawn-ov osmeh, pa mi zasmeta Uzeh noz, rasisi mu osmeh od uveta do uveta. McDonald's-om.
  15. dr NIK@

    Pornići

    i to veknu crnog hleba :) @Double Fire - znam za jednog jos zajebanijeg (belca), ali ne znam kako se zove, a ovako ne mogu da ga nadjem na netu. cim otkrijem, javljam.
  16. dr NIK@

    Pornići

    znaci volis crne i velike...
  17. Meri je u autobusu, vrucina je udara Svi se znoje, smrad na sve strane zaudara Guzva je velika, ne uspe da izvuce glavu svoju Ugusi se od smrada i udavi u znoju. Sminkom.
  18. dr NIK@

    Pornići

    i meni je on nevidjeno odvratan. btw, jill kelly is good...
×
×
  • Create New...