Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
U jbt...letece pivo...he...al' ako vas "kolege" hvale onda je ipak sve bilo ok...

Ma bilo je u sustini extra, lepo smo se proveli :pivopije:

• Replies 566
  • Views 60.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• chuo sam onu stvar 'moj zivot si ti'...shta znam fina je ali mi je taj bonJovi/whitesnake fazon malo (vishe) isfuran vec... mada bitno je da vi uzivate u tome shto radite keep up the good work

• PentatonicHardcore
    PentatonicHardcore

Momci,preslusao sam album (vise puta),odlican je,najjace su mi Posle Oluje ,Miris Jeseni (ovo je vec hit),Duhovi Proslosti (bas linija je mnogo dobra) i Da Li Pripadam Tebi (Shix kapa dole!!,respect),

Pa i nije bilo tako malo ljudi dok ste svirali!

Nije mislio na broj ljudi dok su svirali nego na one koji su ih podrzhali... to sa pivom je zaista bezveze.. znam na svojoj kozhi.. :rolleyes:

Преслушала сам демо и могу вам рећи да је сјајан! ''Духови прошлости'' ми се чини најлепша засад, мада стварно има јаку конкуренцију. :D Једино можда што ми се чини да је вокал лепше звучао уживо, снажније и моћније.

Сад само да чекамо свирке и, наравно, албум :pivopije:

Све најбоље и велики поздрав :muzicar::pivopije:

• Author
Преслушала сам демо и могу вам рећи да је сјајан! ''Духови прошлости'' ми се чини најлепша засад, мада стварно има јаку конкуренцију. :D Једино можда што ми се чини да је вокал лепше звучао уживо, снажније и моћније.

Сад само да чекамо свирке и, наравно, албум :pivopije:

Све најбоље и велики поздрав :muzicar::pivopije:

Mi nismo kao pojedinci virtuozi ali uvek sviramo energicno :muzicar:

Izdavanje albuma ocekujemo pocetkom sledece godine, videcemo kako ce se stvari odvijati. Jos jednom hvala svima na podrsci :pivopije:

Mi nismo kao pojedinci virtuozi

A moja baba zove se Stevan... cuti tu :P

bili ste sjajni u sapcu samo tako!! \m/ a za pivo jbg to je il neko od starijih budala il neko od blekera...aj poz pa da dodjete opet!!

• Author
bili ste sjajni u sapcu samo tako!! \m/ a za pivo jbg to je il neko od starijih budala il neko od blekera...aj poz pa da dodjete opet!!

Ma opusteno... vazno da je bio lep provod.

Video sam "letece pivo" hehe... sreca nije palo na moju gitaru.

То, то, јеб'о главу, чувај Лес Пола! :)

• Author

Da.

Art Diler ce najverovatnije nastupati na Hitu 202 u Smederevu 27.10.

e do jaja... ja cu verovatno ici turistichki da vas gledam.. :pivopije:

SD?Supeeer...tamo imate, koliko ja znam, dosta fanova...jedva cekam

mogla bih i ja da se prikljucim ... :) ... maxo? - kako planiras...?

Olga vas malopre na hitu najavila za SD...a,i Nightfall,tako da Max ce ipak ici radno :)

a biljana ce ostati kao turista da se snalazi za prevoz :no: ... ma moram bre da smislim nesto :)

EEE pa znas kako.... mozes da ides sa nama tj sa 202-jkom posto ja idem iz bga sa njima busom pa mogu da te prijavim kao mog coveka i da ides i da se vratis za DZ....Sta mislis o tome?????

Sta si ti Stole,neki humanista,aaa?:) jao znam vas bre Dileri ko zlu paru xexexe Jel Marina ima onaj stari broj? :) :) :) sem ako me ne podmitis nekom koleginicom :)

a biljana ce ostati kao turista da se snalazi za prevoz :no:

Eto Stole se ponudio.. to ti je savrsheno da dzabe odesh i vratish se..

pa bre ja sam uvek bio poznat kao humanitarni radnik...To je super fora ko hoce da ide....ako hoce

Max ipak ide turistichki... kad sam moje iz benda pitao za svirq niko nije imao pojma.. tako da ne idemo.. ali i dalje idem da gledam drugare dilere :D

Svira Djiga bubanj...nije problem. :D al kako god bas mi krivo sto ne svirate...Zato Maxa ide kao i svaki put podrska glavna...I vezbaj oci crnog andjela da pevas...