Jump to content

Shix

Iskreni članovi
  • Posts

    1097
  • Joined

  • Last visited

About Shix

  • Birthday 05/14/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Iz Petrovca, ali nisam VLA

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6209 profile views

Shix's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

0

Reputation

  1. Novi spot za pesmu "Ono sto jesam" http://www.youtube.com/watch?v=8a6l5hq97eQ
  2. http://davorin.ba/2010/index.php#N01 pomozite art dileru da osvoji nagradu za najbolji album prvenac u 2009 god. nagrada indexi mozete glasati za nas na svakih 24 sata. hvala unapred ;-)
  3. dajte broj od nekog majstora koji pravi dobre pedalboard kejsove
  4. hvala drugari ma zvao sam sve te radnje... ne znam vise ni sam. provericu za marica nasao sam u mg electronicu! hvala jos jednom!
  5. Ljudi el znate gde mogu ovde da kupim prekidac sa ovih 6 kurceva? Sve sam zvao i nema. http://www.tubeampdoctor.com/product_info.php?cPath=31_55&products_id=255
  6. gde mogu da kupim potove za bosove pedale, varijanta je pedala sa 3 pota? sve radnje sam zvao...
  7. Shix

    Saxon

    http://www.coolheadproductions.com/SAXONDVD/
  8. Ja sam u fazonu da se otarasim onih zutih kineskih pedala jer mi treba neka dobra lampaska distorzija koju cu nositi uvek sa sobom gde ne nosim svoje pojacalo. Ok.. uglavnom su dobra pojacala na tim grupnim svirkama i u fazonu sam da vucem drajv iz pojacala i uvek dobijem dobar ton sa dobrom gitarom. Cela poenta te price je povezivanje delay efekta koji mora da ide u send-return a wah radi samo direktno na input tako da mi treba 4 kabla. Muka mi je od tog povezivanja jer mi treba dosta vremena ili jedino da nadjem nekog roudija koci ce ici sa mnom ali ja nisam neko mudo OD3 boss pedala radi savrseno na mom bassmanu 100... i bilo koju jeftinu distorziju da prikljucim to reze. Na drugim pojacalima nekako zvuce plasticno a pogotovu na tranzistorce. Zato sam se raspitivao za ovu pedalu posto mi povoljno stize iz svajcarske uskoro pa eto cisto onako da vidim sta mogu uraditi sa njom, ako mi ne odgovara... naravno prodacu je ;-)
  9. ne znam da li je bilo reci o ovoj spravici ali interesuju me vasa misljenja?
  10. http://www.gitarijada.org/index.php?option...2&Itemid=27
  11. Ko sve svira u revijalnom osim pomenutih bendova?
  12. ma imaju plasticne i sranje su, meni trebaju metalni... zvao sam sve te radnje i nista.
  13. Gde mogu da kupim metalni pot 1 megaom, logoritamski sa osovinom od 6mm ???
  14. Ovo mi je trenutno sema. Samo da zavrsim sa prikupljanjem delova za jednu lampasku drive pedalu, i cim sve to sklopim ove zute pedale sklanjam na stranu. Tj. OD3 vec prodajem. I jos da se kupi neki ozbiljan reverb u reku i to je to ;-)
×
×
  • Create New...