Posted January 9, 200718 yr comment_1270538 Ovo je novi bend Waldemara Sorychte, album ce biti izdat za C.Mediu za par meseci. Waldemar mi je napisao da su snimili 14pesama u Woodhouse studiju(jelte?!) i da ce biti turneje . Sto znaci imacemo priliku da vidim Waldemara ( ja se bar nadam ) . Evo linka za benda : myspace.com/enemyofthesunband Ja ne mogu da docekam da cujem ovo ! Po meni jedan od najboljih gitarista svih vremena(bar u thrash metalu) !!! Ako ima onih koji ne znaju ko je Waldemar on je bio osnivac kultnog sastava Despair , i naravno Grip Inc.-a !
January 10, 200718 yr Author comment_1271044 Ovaj njegov ortak , a valjda i on bio nesto umesan jebem li ga . Robert Kampf se valjda lik zove tako nesto . Ako neko uspe da cuje ove pesme na majspejsu neka kaze kakve su jer ja ovde ne mogu da otvorim dete mu...
January 10, 200718 yr Author comment_1271134 Pa ni ja zbog toga i kazem ako ima nekoga ko moze da cuje ovo neka nam prenese utiske pliz !!! Gde li je Soli da ovo procita , on ima ubica konekciju a i fan je Waldemara ...
January 10, 200718 yr comment_1271354 Prvi deo pesme podseca na Slayerov Bloodline a drugi "thrash" deo je onaj kako bih ga okarakterisao "new wave slayer thrash" ne svidja mi se.
July 7, 200817 yr comment_1709624 Bogami, interesantan album. Waldemar the MAN. :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: