Posted January 21, 200718 yr comment_1282737 Oblak prasine valja se ovom opustelom zemljom... Grobna tisina puzi grimiznim poljem. Sve umire, a zivot ne razume, Zasto bol ostaje… Zasto gore sume? I na ivici horizonta, dasak nade. Neko hrabro jase preko te mrtve livade, Plemic na konju, sa kopljem u ruci… Za njim ide armija, jasuci u strahovitoj buci. Crna senka na obzorju luta. I tamo je vojska, bez duse, Mrtvi duhovi nekadasnjih heroja, Koji donose patnju I zivot ruse. I dok svetlost hrli u susret tami, Srebrni celik na zardjalo gvozdje, Mnogi ginu, sa gvozdjem u mesu, Iskidani i ubijeni u neljudskom besu. Nista ne zaustavlja legiju plemenitih, Dok se bore za pravo postojanja, Protiv sve te mrznje I zlobe, Protiv ozivelog mraka. I konacna pobeda, Dok plemic u daljinu gleda... Trijumf nad kostima boraca palih, Medju lesevima i vekovnim kostima...
January 22, 200718 yr comment_1283807 Protiv sve te mrznje I zlobe, Protiv ozivelog mraka. ja bi to ovak rekla za ljubav sve te mrznje I zlobe, za ljubav ozivelog mraka. but..don't worry svidja mi se pjesmica..odmah se sjetim epskog crnog metala..najs
January 22, 200718 yr comment_1283846 svaka cast, odusevio si me s svojim umijecem u pisanju, fenomenalnih radova, poput ovog...
January 22, 200718 yr comment_1284054 Srebrni čelik? Nastavak će se, pretpostavljam, zvati "Mesingani aluminijum" :)
January 22, 200718 yr Author comment_1284071 Fala na pohvalama... Twiggy, da sam napisao to sto kazes, pesma bi bila prilicno nekrofilna... Mesingani aluminijum ? Hmm... zanimljiv predlog. Srebrni celik je zato sto sa ja znam... mora nekako da se zove pesma...
December 20, 200717 yr comment_1555289 Ovo kosti na kraju previse koristis... mogao si recimo trijumf nad hordom smrti/mraka/tame. Ili .. "Trijumf nad kostima boraca palih..konacni mir za mrtve i zive" Ili, 20 hiljada drugih akcija, zavisi od afiniteta.. ali ovo duplo 'kosti' bode ochi. Sem toga, ok pesmicica jos samo da nadjes neke death metalce i super.