June 10, 200718 yr comment_1426709 imam samo THE FAILURE EPIPHANY 2CD, dovoljno da se zaljubim u OWO !
July 3, 200718 yr comment_1445911 Ja imam Sick Fuck i Sacrament:) I dobro je,dobro je:)))) Edited July 3, 200718 yr by ^Rainbow_Monkey^
July 5, 200718 yr comment_1448209 Sick Fuck rulz:) I nisam uopste provalila da riba peva dok nisam videla slike na myspaceu xD
July 5, 200718 yr comment_1448365 Sick Fuck rulz:) I nisam uopste provalila da riba peva dok nisam videla slike na myspaceu xD seresssssssssh ? swo wreme sam sumnjala u to .. jer na trenutke se bas izwaljuje dae zzensko ..a na trenutke 05 pomisliss da NIJE.. pa tako u kruG. a onda, 05 jbt, tu je pesma 'zombie boy' .. i txt ide smthn like I want to be your zombiegirl if u can be my zombieboy.. razmisljam, nie lik waljda gay i riba je na omo2 ..swe je ukaziwalo na to .. Thnx, sad ih joss wise gotiwim Edited July 5, 200718 yr by dreaminion
July 5, 200718 yr comment_1448384 fck ..SHE' S BJUDIFUL ...... Edited July 5, 200718 yr by dreaminion
July 5, 200718 yr comment_1448589 Aha,na trenutke se izvaljivalo,ali kad sam videla slike,sve je postalo ocigledno xD lol Btw,znas li mozda sta znaci ovaj znak sto ima istetoviran na ruci?:/ Videla sam to i na nekim psyclon nine slikama:/
July 5, 200718 yr comment_1448600 Aha,na trenutke se izvaljivalo,ali kad sam videla slike,sve je postalo ocigledno xD lol Btw,znas li mozda sta znaci ovaj znak sto ima istetoviran na ruci?:/ Videla sam to i na nekim psyclon nine slikama:/ mislim dae logo nekog benda u pitaNju, jbmliga.... poznato mi jako deluje.. e, al owa riba me odussewila ..a to nie lako skroz je hardcore.
July 5, 200718 yr comment_1448622 Hahah,sirovina XD Pa,mora takva dabude kad onako vristi xDDD izmixowan joj je glas skroz je psycho ))) nabavi kako znass i umess ceo album.. ja npr ne mogu nigde da nadjam psyclone 9 a swidzaju mi se opako
July 5, 200718 yr comment_1448628 Aha,malo previse izmiksovan,ali ok je Skida mi se ovaj The Failure Epiphany,a i Psyclon Nine imam sve:) Isto sam sve skinula sa eMulea iako svi kazu da je sranje XD
July 20, 200718 yr Author comment_1458069 Teško mi je povjerovati da nakon faking cca 5 mjeseci netko odlučio nešto napisati na ovu temu. Da, Unter Null opasno rula, i to je opće poznato. Naša draga gospođica Dunham, sada već i mama, je otpočetka bila zajebana likušica, i to se, kao u kod Emilie Autumn, koju nikako da stignem skinuti, pokazalao kao nešto -- posvemašnje dobro. Žena zna svirati violončelo i klavir, kao i Emilie, te se njezine dark a la baroque stil dobro primjenjuje na sve što ona radi, jer radi sa guštom. Nekoć davno je bila opsjednuta Psyclon Nineom (tetovaža na ruci JEST logo od Psyclon Ninea), te ga je obožavala. Žena je inače poznata kao full kool riba, imam njezin account na youtubu, poslali smo si par poruka, a i imam njezin account na last.fmu. Jako kool riba, kao i Anthony Mathers iz Tactical Sekta i Aslan Factiona (on je, zapravo, glavni za obadva projekta, mada je meni Aslan Faction puuuuno draži i bolji od TC-a, ali je AS, sada deceased, a TC i dalje fura punom parom naprijed.). U svakom slučaju, jako je žena dobra, a njezinu opsesiju Psyclon Nineom potpuno shvaćam. ~ edit ~ Žena ima još jedan sideprojekt, "Stray". Check it out on the myspace ! Edited July 20, 200718 yr by Aeoliah Centaurus
July 25, 200718 yr comment_1461701 Hahha,zamislite da vam keva ovako izgleda xDDD Aj skinucu Stray,bas da vidim da li je dobar kao Unter Null:))
July 26, 200718 yr comment_1461962 eeeeeeeeee ... LADNOO !! hwala na info-u imam odawno par pesama od Stray_a i mjuza je cak jako slichna Unter-u .. ali nisam ni pomisljlala da je to swe powezano. sada, kada malo bolje poslusham, stwarno JESTE njen glas i ceo fazon je tu .. thnx
August 28, 200717 yr comment_1486646 Skinuh Unter null sasvim slucajno,iako nije u mom fazonu,odmah mi se svidelo..Prva pesma koja mi prirasla za srce zombie boy,pa sam nasla na spacu i njene slike,devojka sjajno izgleda..Sve u svemu mnoogo dobar bend Edited August 28, 200717 yr by *Gdjica Chioda*
December 21, 200816 yr comment_1825686 http://biohazard-waste.blogspot.com/search/label/Stray Samo ccu reci : stray.
December 25, 200816 yr comment_1828072 http://biohazard-waste.blogspot.com/search/label/Stray Samo ccu reci : stray.