Jump to content

זאבים

Iskreni članovi
 • Content Count

  1170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-15 bijedan

1 Follower

About זאבים

 • Rank
  Master of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.homestarrunner.com/systemisdown.html
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  knowhere

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

12240 profile views
 1. hvala, Serrie-a sam zavolela jos vise od saznanja da se njegova muzika zaista pusta po planetarijumima sirom sveta, za vreme nekih prezentacija itd. http://www.youtube.com/watch?v=DlzH5Mo6NsY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yspboNvK4G4 izbegavala sam da odem u dark ambient (ima tema), kao i u psychill, darkjazz, drone i soundtrackove, vec da kacim sto 'ambientalniji' ambient
 2. neki zbrzani izbor : http://www.youtube.com/watch?v=L7XQ7bVBpuw
 3. od produkcije proshlog takoreci 'nema gore', tako da bi bilo apsurdno meriti sa njim, za referencu sam uzela XX i XIII.
 4. proshli http://www.mediafire.com/?hymwztm35z0 mislila dam da ce biti gori, ali me je prijatno iznenadio. sad ne mogu da odlucim koji mi je bolji.
 5. dosadan novi. sa prvog dela albuma, koji naginje na hardrock(toga su i pre imali tu i tamo, ali ne na ovaj nachin), nastavlja se u experimentalni pokusaj koji je podjednako dosadan i neuklopljen. cak su i 'balade' zeznuli, The Harm You Do i Do I Know u?. kao shlag na tortu-produkcija. da ne gresim dusu takoreci, mozhda je do snimka (to necu znati pouzdano, bar dok ne skinem jos neku verziju)ali goru skoro ne chuh. klavijatura piskava, gitare 'ogoljeno' itd.. loshe.
 6. aham, muzichki liche na Seven dosta, minus kolichina clean-a.
 7. slazem se da uvodna numera nije prikladna za to, dodeljeno joj mesto, ali nesto mi govori da su to namerno uradili
 8. a kad je to pa Raunchy imao dubokoumne txtove? xD novi album gejastiji na 'stari' nacin, svidja mi se sto vise experimentishu, na 'stari' nacin, ne kao dosadni DPR period.
 9. dobar pokusaj, novi album. al' pogesno realizovan. u zelji da experimentisu, rastrkali su se. chas space ambient semplovi, chas Backstreet Boys, chas pokusaj hip-hopa.. kazem, sve bi to bilo na mestu da nije ovako izcasheno sklepano. na sledecem, I guess.
 10. ..totalno se navukoh na novi. svakim novim slusanjem otkrivam nove stvari.
 11. Let The River Flow nekako, malo i da, ali ova druga (meni) njet ps. Sweet Demise, kakav mega-shlager
 12. pise na sajtu da dolazi, prolazi kao trachica. Nishville, De-Phazzo.O covece! moram ici.
 13. @Kokopelli kakva slucajnost, takodje sam dugo trazila knjigu i nasla je sasvim sluchajno, na pijaci medju knjigama za samaopomoc, iliti popularnu psihologiju za ostalo, ne bih se mogla vise sloziti.
×
×
 • Create New...