Yngwie Tatica Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Mlad bend iz Lazarevca, svoju premijernu svirku će održati 5. maja (u Lazarevcu). Sastav benda: Ivan Hrnjez - vokal (ex-Nepravedne Sankcije, Babylon Orchestra), Radovan Kušaković - gitara (ex-Emalaith), Petar Belaćević - bas (Raven) i Aleksandar Canković - bubanj (Raven). Svako kome je Pantera u srcu i kome prevoz ne predstavlja naročiti problem bi trebalo da svrati do LA-a u subotu i proveri ovaj bend. Bio sam na jednoj probi i oduvan sam kvalitetom svirke, čak su i Dime-ove solaže odsvirane skoro identično (Rax rules!), a ritam sekcija je ubitačna (iako se radi o dvojici veoma mladih muzičara). Svirka je besplatna, najverovatnije na otvorenom prostoru (nadajmo se lepom vremenu). Poželjno bi bilo da dođe i neki od organizatora svirki Tribute bendova i posluša ove momke! Quote
Djommy Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) UUUUUUU OVO ZVUCI ZANIMLJIVO!!! Ako momcima treba neka veza za BG neka mi se jave na private, sigurno ce mo nesto da sredimo!:):) Samo napred! Edited May 23, 2007 by Djommy Quote
Sakato Momce Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 PANTERA RULES!!! Ako ako momci samo tako nek nastave... Ako kojim slucajem budu u BG-u dolazim obavezno Quote
Samurai Jack Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 hahaha , ne verujem ! Shell Shock , pa prvobitno sam ja pev`o, a Koja svirao gitaru. Mada nisam od tada uzivo slusao bend, iako se provlache kroz charshiju priche da mnogo dobro zvuche. Uglavnom, RAx je iskusan gitarista i dobar sluhista. Reche mi da je nabavio Yamaha gitaru sa dva dupla magneta i floyd rose-om i da u potpunosti skida Dimmeove solaze. Tek je krenulo leta, pa se nadam da ce biti josh prilika za uzio preslusavanje Quote
Sakato Momce Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Ljudi oce nesto u bg-u ovih dana? Quote
PlanetHell Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Ja se jedino secam da je ozvucenje bilo :kill me in tha head: Quote
Guest Peter Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 SHELLSHOCK u Beogradu. Klub Danguba 24.12.08!!!!!!!!!!!!!! pored Pantere izvodice i pesme Alise in Chains-a i i benda Faith no More! Mozeli se vise pozeleti! ulaz:100din Quote
Guest Peter Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Bend podrske DELOREAN start 22h Quote
Recommended Posts