Jump to content

PlanetHell

Iskreni članovi
  • Posts

    1147
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PlanetHell

  1. http://www.youtube.com/watch?v=KT5z3LLp-_8
  2. Novi spot je u montaži i možete ga očekivati uskoro. Reč je o spotu za pesmu "Child of Today". Evo nekih slika sa snimanja spota: Ana, koje se možda sećate kao devojčice iz Lacrimosa spota je ponovo glavni akter.
  3. http://www.youtube.com/watch?v=V9YyoVgpaXA
  4. Novi sajt benda Demether - http://www.demether.eu
  5. Pesmu "Two Roses" možete skinuti na http://www.demether.eu/music/download/
  6. Nova pesma benda Demether - Two Roses: http://www.demether.eu/music/download/
  7. Da, bio sam nejasan. Radi i snima pesme za lovu. Koliko sam ukapirao, ne misli na bendove koji već imaju pesme, već na soliste, solistkinje koji bi album. Jebem li ga, otišao je sa fejsa
  8. Jbt, ulogujem se posle 300 godina i imam šta da vidim. Ne mogu vam opisati koliko sam srećan zbog vaših uspeha, momci. Ilija, kapa dole
  9. Evo, baš sam pričao sa Damjanom posle 100 godina, sprema se za rad na trećem albumu, biće sličan drugom, ali o tom po tom. Inače, Damjan radi i produkcije, snimanje albuma, pesama, kurci palci, pa ako ima neko zainteresovan, nek se javi njemu ili meni, pa ću vas proslediti do njega.
  10. Ulogovah se na Yu metal posle 2 i po godine da zamolim nekoga da ponovo digne sajt ili vaspostavi neki vid komunikacije izmedju ljudi koji vole ovaj bend, i eventualno benda, ako ne trazim previse.
  11. Zna li neko sta se ovde dogodilo. Cini mi se da nije ostala bez glasa, ali sto je otisla sa scene???
  12. Zaboga devojko, pa to mu je potpis :)
  13. Ja sam ostao bez teksta. Stvarno je fenomenalno. Iako se Sharon u pojedinim trenucima ''previse trudi'' potpuno sam zapanjen produkcijom i zvukom i celim koncertom.
  14. Kul je pesmica skroz, a Sharon u spotu izgleda njam njam
  15. Dobro, jeste se klima promenila, ali decembar je još uvek zvanično zimski mesec
  16. Dajte ljudi, nemojte trositi vreme, pravite nesto svoje Amanda zvuci uzivo 300x bolje od Simon, ali ruku na srce vise bih voleo da gledam i slusam Simon kako falsira
  17. Sta mislite hoce li biti prenosa?
  18. Care Slazem se sa svim sto si rekao, ali me ipak hvata stara nostalgija kad ih vidim, pa im oprastam nekako...
  19. Realno, ti lupas gluposti. Nightwish je miljama daleko od MTVja. To mozda u mejnstrim delu pustaju mozda skandinavski kanali MTVja. Sta mislite, hoce li cika Tijanic da prenosi Nightwish? Verujem da Nuclear Blast nece praviti problem?
  20. Islander je super spot, mada iskreno mnogo vise mi se dopadaju kadrovi sa bendom nego kadrovi sa 'radnjom'. Sto se Reach tice, samo cu reci :)
  21. Bas mi je drago da su se odlucili za ovu pesmu
  22. Normalno da se nije oblacila kao do sad. Ti mislis da se Tarja oblaci isto na sceni i u real life-u. Anet je imala bend koji je bio u rangu nekog prosecnog domaceg benda, stoga i nije morala nesto posebno da obraca paznju na imidz na sceni. Sad je situacija skroz drugacija. Meni je ovo najjaci autfit do sada: http://www.youtube.com/watch?v=5yMp9BOgfNE
×
×
  • Create New...