Posted May 3, 200718 yr comment_1389493 Mlad bend iz Lazarevca, svoju premijernu svirku će održati 5. maja (u Lazarevcu). Sastav benda: Ivan Hrnjez - vokal (ex-Nepravedne Sankcije, Babylon Orchestra), Radovan Kušaković - gitara (ex-Emalaith), Petar Belaćević - bas (Raven) i Aleksandar Canković - bubanj (Raven). Svako kome je Pantera u srcu i kome prevoz ne predstavlja naročiti problem bi trebalo da svrati do LA-a u subotu i proveri ovaj bend. Bio sam na jednoj probi i oduvan sam kvalitetom svirke, čak su i Dime-ove solaže odsvirane skoro identično (Rax rules!), a ritam sekcija je ubitačna (iako se radi o dvojici veoma mladih muzičara). Svirka je besplatna, najverovatnije na otvorenom prostoru (nadajmo se lepom vremenu). Poželjno bi bilo da dođe i neki od organizatora svirki Tribute bendova i posluša ove momke!
May 23, 200718 yr comment_1409329 UUUUUUU OVO ZVUCI ZANIMLJIVO!!! Ako momcima treba neka veza za BG neka mi se jave na private, sigurno ce mo nesto da sredimo!:):) Samo napred! Edited May 23, 200718 yr by Djommy
May 23, 200718 yr comment_1409367 PANTERA RULES!!! Ako ako momci samo tako nek nastave... Ako kojim slucajem budu u BG-u dolazim obavezno
July 5, 200718 yr comment_1448139 hahaha , ne verujem ! Shell Shock , pa prvobitno sam ja pev`o, a Koja svirao gitaru. Mada nisam od tada uzivo slusao bend, iako se provlache kroz charshiju priche da mnogo dobro zvuche. Uglavnom, RAx je iskusan gitarista i dobar sluhista. Reche mi da je nabavio Yamaha gitaru sa dva dupla magneta i floyd rose-om i da u potpunosti skida Dimmeove solaze. Tek je krenulo leta, pa se nadam da ce biti josh prilika za uzio preslusavanje
December 2, 200816 yr comment_1809503 SHELLSHOCK u Beogradu. Klub Danguba 24.12.08!!!!!!!!!!!!!! pored Pantere izvodice i pesme Alise in Chains-a i i benda Faith no More! Mozeli se vise pozeleti! ulaz:100din