Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1898667
Pravo da ti kazem,ja zaista ne znam na osnovu cega si ti otpisivao Juventus u borbi za drugo mesto.Po kvalitetu igraca,tu su i sa Romom i sa Milanom.Jedino sredinu terena imaju nesto slabiju.Ali ocigledno,daleko uigraniju.

Djovinko je jebeni genijalac.Samo da malo vise poradi na fizickoj snazi,da bude jaci u duelima i da ga smrdljivi Ranijeri mnogo vise forsira,i eto za 2 godine vrhunske igracine.Ma i sada je vec sjajan,kada god igra ili da gol ili asistira,i pravi decu odbrambenim igracima.

Racunao sam da su Roma i Milan bolje ekipe, ali je presudni faktor odbrana gdje je Juve duplo jaci od ta 2 tima. A u napadu ga vec uvale nekako, imaju uvjek 3-4 tehnicki potkovana igraca koji su konstatno opasni po gol protivnka.
  • Replies 8.1k
  • Views 352.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1898676

Dobro,to sa odbranom je istina.Jebiga,sam Kjelini vredi kao cela Milanova i Romina odbrana zajedno.Ljegrotalje je iznenadjujuce dobar ove sezone,fino igra.Grigera je isto standardno dobar.Ono sto je mene iznenadilo jesu dobre igre Melberga u poslednje vreme,i ono sto nikada nisam mislio da cu reci,smrdljivi Molinaro je dobar u prethodnih par tekmi.Ali svejedno,treba to mnogo bolje nagodinu.Ne trebaju Roma i Milan biti nesto na sta puca Juve.

comment_1898709
Karanje.Al' bas onako zguza.Razvalili su ih.Posebno me obradovao gol Nedveda,ko iz njegovih najboljih i najlegendarnijih dana.Mali Djovinko je bio sjajan,nadam se da je Ranijeriju doslo iz dupeta u glavu da on jednostavno mora biti starter.

Jebiga Vic,vise srece nagodinu. :razz:

Jebi ga, nisu nam igrali Juan, De Rossi, Pizarro, Aquilani, Totti, Taddei, Perrotta, Cicinho, Cassetti, Motta... sve povrijedjeni ili suspendovani.

comment_1899017
Jebi ga, nisu nam igrali Juan, De Rossi, Pizarro, Aquilani, Totti, Taddei, Perrotta, Cicinho, Cassetti, Motta... sve povrijedjeni ili suspendovani.

E jebiga,Juventusu nisu igrali Amauri,Sisoko,Kamoranezi,Trezege,Legrotalje,Markisio...malo li je?Pa su svejedno uvalili 4 komada. :da:

comment_1900305

Ma ko jebe Kasana.Djovinko je za njega doktor nauka.Treba mu dati da igra non-stop.Pa taj mali u svakoj utakmici zabije gol ili barem namesti jedan.Strasan pregled igre,dribling,brzina i pas.Samo mu nedostaje malo vise fizicke snage za duele i eto ti novog Roberta Badja.

comment_1905741

Videcemo sta ce se desavati narednih dana.Ja vise nista ne verujem upravi Juventusa.Uspeli su zajebati gotovu stvar sa Flaminijem,pa su onda zajebali gotovu stvar sa Van Der Vartom...tako da,necu nista komentarisati dok se ne finalizira sve.

Iskreno se nadam da ce se to resiti,i da ce Dijego doci.On bi bio fantasticno pojacanje,bas ono sto treba Juventusu.

comment_1905833

mislim da sada nemaju izbora...treba im dijego...ne moze ona garnitura vise na sredini...ne znam,al meni je delpjero uvek bio za AM-a...za mene je on najbolji igrac sveta kada bi se gledalo poslednjih 15 godina...igrati u seriji a od 93-ce i za to vreme pruzati odlicne partije je stvarno za svaki respekt...uz naseg jugu je meni najbolji igrac koji je hodio terenima dok ja pratim fudbal...2010 mora biti u sastavu italije na sp...takva karijera se tako zavrsava...na sp...i duboko verujem da ce u nekoj utakmici koju budu igrali uraditi nesto sto ce da odluci utakmicu...da ima 50 godina to od njega treba ocekivati...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.